FUN TIME

Τρόμος στη Δύση: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί και τηλεμεταφέρεται; (απίστευτο βίντεο)

Τρόμος στη Δύση: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί και τηλεμεταφέρεται; (απίστευτο βίντεο)

Σάλο και πανικό έχει προκαλέσει ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από τη Ρωσία , εγείροντας ερωτήματα (και τρόμο) για το πόσο πολύ έχει προχωρήσει η τεχνολογία που έχει στα χέρια του ο Βλαντιμίρ Πούτιν!

Η σοκαριστική ανακάλυψη που αποκαλύπτει ρωσικό βίντεο, με ημερομηνία κυκλοφορίας 2012, βάζει σε σοβαρές σκέψεις επιστήμονες και ηγέτες της Δύσης, αφού σε αυτό εμφανίζεται από το πουθενά, στη μέση ενός πολυσύχναστου αυτοκινητόδρομου, ένας άνδρας, ο οποίος μοιάζει με επιστήμονα (φορά εργαστηριακή ποδιά).

Σύμφωνα μάλιστα με τους ειδικούς που εξέτασαν το βίντεο, πρόκειται για επιτυχημένο πείραμα τηλεμεταφοράς!
Ένας οδηγός νταλίκας βλέπει μάλιστα αιφνιδίως μπροστά του τον άγνωστο άνδρα, καταφέρνοντας να τον αποφύγει την τελευταία στιγμή.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο «ουρανοκατέβατος επιστήμονας» μοιάζει ζαλισμένος, ενώ απομακρύνεται με αργό και σταθερό βήμα, χωρίς να δείχνει πως έχει επαφή με το περιβάλλον, ενισχύει τις θεωρίες συνωμοσίας.

Πολλοί θεωρούν ότι το βίντεο είναι απόδειξη πως η Ρωσία έχει επιτύχει την τηλεμεταφορά, το φιλοσοφικό λίθο της κάθε πολεμικής βιομηχανίας!
Μόνο τυχαίο άλλωστε δεν είναι το γεγονός το Κρεμλίνο έχει ήδη ανακοινώσει κονδύλιο ύψους 1,6 τρισ. ευρώ για έρευνες πάνω στη διαστημική τεχνολογία που θα περιλαμβάνει μηχανές τύπου Robocop και τηλεμεταφορά…
Ο Ρώσος τεχνολόγος αναλυτής Alexander Galitsky αποκάλυψε, μάλιστα, στη ρωσική εφημερίδα Kommersant ότι στο Πανεπιστήμιο του Stanford έχουν ήδη πραγματοποιηθεί επιτυχημένα πειράματα τηλεμεταφοράς σε μοριακό επίπεδο.
Σημειώνει μάλιστα πως η τεχνολογία που έχουν σήμερα στα χέρια τους οι Ρώσοι παραπέμπει σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας 20 χρόνια πριν…

Σχετικές ειδήσεις