FUN TIME

Ανατριχιαστικό: Μωρό… φάντασμα κοιμάται μαζί με άλλο βρέφος μέσα στην κούνια! (pics)

Ανατριχιαστικό: Μωρό… φάντασμα κοιμάται μαζί με άλλο βρέφος μέσα στην κούνια! (pics)

Μια μητέρα ισχυρίζεται ότι είδε ένα «μωρό-φάντασμα» να ανεβαίνει στην κούνια του 18 μηνών γιου της και να βρίσκεται δίπλα του

Η Laura Haigh και ο σύντροφός της Dean Evans έβαλαν μια οθόνη να παρακολουθούν τον γιο τους -ακόμα και όταν κοιμάται- καθώς ο μικρός προσπάθησε να βγει από την κούνια.

Ωστόσο, η 39χρονη είπε ότι όταν έλεγξαν την οθόνη, τρομοκρατήθηκαν καθώς εντόπισαν ένα «μωρό-φάντασμα» να κοιμάται δίπλα στο μικρό τους γιο.

Ο 42χρονος Dean, έσπευσε στο δωμάτιο του μικρού, ελπίζοντας να βρει ένα αρκουδάκι δίπλα στο γιο του, ωστόσο δεν βρήκε τίποτα, ενώ το «φάντασμα» παρέμεινε στην οθόνη και μάλιστα άλλαζε θέσεις, όπως μεταίδει η Mirror.

«Οι φίλοι μας πιστεύουν ότι είναι πραγματικά ανατριχιαστικό, έμεινε στο κρεβάτι μέχρι τα ξημερώματα και εξαφανίστηκε όταν πήγα να τον ταΐσω, αλλά κατά τη διάρκεια της νύχτας άλλαζε θέσεις», είπε η 39χρονη.

Παραδόξως, η Laura παραμένει αδιάφορη για το περιστατικό καθώς πιστεύει πως ότι και αν εμφανίστηκε στην κάμερα δεν ήταν κάτι κακό, αλλιώς ο Sebastian θα ήταν αναστατωμένος.

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις