FUN TIME

Το Τέρας του Λοχ Νες βγήκε στη στεριά;

Το Τέρας του Λοχ Νες βγήκε στη στεριά;

Κανένας δεν έχει δει τη Νέσι εδώ και περίπου ένα χρόνο, με την τελευταία της εμφάνιση να έχει καταγραφεί στις 21 Αυγούστου 2016, σύμφωνα με το επίσημο αρχείο για το διάσημο Τέρας του Λοχ Νες.

Όμως, μόλις πριν από μερικές ημέρες, μια άλλη Νέσι πιάστηκε να κυκλοφορεί, όχι σε λίμνη, αλλά στους αγρούς της Σκωτίας.

Το μυστηριώδες πλάσμα φωτογράφισε ο 66χρονος Τζίμι Ράιτ, ενώ έκανε βόλτα στην εξοχή με το σκύλο του γιου του, στην περιοχή Κρόου Χιλ, στο δυτικό Στερλινγκσάιρ.

«Μόλις το είδα, σκέφτηκα ότι μοιάζει με δεινόσαυρο. Έχω ξανακάνει αυτή τη διαδρομή, όμως η συνάντηση ήταν απρόσμενη» δήλωσε.

Ο συνταξιούχος ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook και αμέσως άρχισαν οι «θεωρίες» για το τι μπορεί να είναι το περίεργο πλάσμα. Κάποιοι έλεγαν ότι μοιάζει με μισή χελώνα, μισή ερμίνα. Μία γυναίκα πρότεινε να γίνει διαγωνισμός για το πώς θα ονομαστεί το «τέρας» και ο κ. Ράιτ συμφώνησε να δώσει 100 λίρες στο όνομα που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα «likes». Μέχρι στιγμής, προηγείται το όνομα «Nessie Dorma», που παραπέμπει στο Τέρας του Λοχ Νες, λόγω της «ομοιότητας» των δύο πλασμάτων...

Πρόκειται για «ανταγωνιστή» της Νέσι ή το θρυλικό τέρας αποφάσισε να αφήσει τα ήσυχα νερά και να βγει στη στεριά; Το ντιμπέιτ στα social media συνεχίζεται, όπως και ο διαγωνισμός για το όνομα, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου...

Δείτε τη φωτογραφία στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr

(Πηγή: Mirror.co.uk)

Σχετικές ειδήσεις