FUN TIME

Αυτή είναι η τρομακτικότερη ιστορία που θα διαβάσετε σήμερα - «Ένα φάντασμα θέλει να με σκοτώσει»

Αυτή είναι η τρομακτικότερη ιστορία που θα διαβάσετε σήμερα - «Ένα φάντασμα θέλει να με σκοτώσει»

«Ονομάζεται Dear David και θέλει να με δολοφονήσει» - Αυτή είναι η ανατριχιαστική ιστορία του Adam Ellis, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ένα νεκρό παιδί έχει στοιχειώσει το σπίτι του και θέλει να τον δολοφονήσει.

Την ιστορία του που μοιάζει βγαλμένη από ταινία τρόμου την μοιράζεται με τους φίλους του στο Twitter, οι οποίοι μάλιστα τον συμβουλεύουν για το πώς θα αντιμετωπίσει το πρόβλημά του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ellis ζωγράφισε το σκίτσο ενός παιδιού – φαντάσματος «με μισό κρανίο», που είχε ονειρευτεί. Το νεκρό παιδί καθόταν στην κουνιστή πράσινη καρέκλα του υπνοδωματίου του και τον κοιτούσε.

Μήνες όμως αργότερα το όνειρο του μετατράπηκε σε πραγματικό εφιάλτη, καθώς το φάντασμα άρχισε να τον επισκέπτεται στην πραγματικότητα.

nintchdbpict000345979439

«Κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ», έγραψε στους 162,000 followers του στο Twitter o Ellis, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τις δύο του γάτες να κοιτούν επίπονα την εξώπορτα. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και τα επόμενα βράδια.

Ο Ellis τρομοκρατημένος άρχισε να εξιστορείται τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του τις τελευταίες μέρες.

«Στο διαμέρισμά μου έχει κάνει κατάληψη το φάντασμα ενός παιδιού με μισό κρανίο και νομίζω ότι προσπαθεί να με σκοτώσει», ήταν ένα από τα δραματικά του μηνύματα. «Αν και αρχικά ερχόταν μόνο στα όνειρά μου και με κοιτούσε επίμονα, τώρα είναι σπίτι μου και με πολιορκεί», λέει σε ένα άλλο μήνυμά του.

nintchdbpict000345979449

Μάλιστα, το φάντασμα, όπως υποστηρίζει δεν έπαψε να τον επισκέπτεται τα επόμενα βράδια, ενώ του διηγήθηκε πως έχασε το μισό του κρανίο όταν ένα ράφι έπεσε καταλάθος πάνω στο κεφάλι του.

Οι υποψίες του για την παραφυσική δραστηριότητα στο διαμέρισμά του επιβεβαιώθηκαν όταν στις φωτογραφίες που τράβηξε από το διάδρομο φάνηκε ένας μυστηριώδης λευκός καπνός.

nintchdbpict000345979452

Μπορείτε να βλέπετε ΕΔΩ τις εξελίξεις γύρω από τη μυστηριώδη υπόθεση