FUN TIME

Αυτό το σπίτι κρύβει ένα «σκοτεινό» μυστικό - Ο Benny και τα μυστηριώδη σημάδια στον τοίχο

Αυτό το σπίτι κρύβει ένα «σκοτεινό» μυστικό - Ο Benny και τα μυστηριώδη σημάδια στον τοίχο

Όταν η Joanne Gallagher παρατήρησε στον τοίχο του δωματίου της μικρής της κόρης μυστηριώδη αποτυπώματα χεριού, κατάλαβε ό,τι κάτι περίεργο συμβαίνει στο σπίτι της.

Μία μέρα που καθάριζε το δωμάτιο της 8χρονης κόρης της Aimme, η 39χρονη παρατήρησε μαύρα αποτυπώματα χεριού στον τοίχο πίσω από την πόρτα. Η ίδια κατάλαβε αμέσως ότι αυτά τα αποτυπώματα δεν μπορεί να ανήκουν στην κόρη της, καθώς αυτή έλειπε σε διακοπές με τον πατέρα της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η 39χρονη ανήσυχη ρώτησε μία φίλη της για την ιστορία του σπιτιού, στο οποίο είχαν μετακομίσει πρόσφατα, και ενημερώθηκε ότι στην οικία είχε αυτοκτονήσει ο γιος της οικογένειας.

PAY FAMILY TORMENTED BY CHILD GHOST IN SUICIDE HOUSE WHO LEAVES BLACK HANDPRINTS ON WALLS

Όπως η ίδια εξομολογείται δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με οντότητες στο συγκεκριμένο σπίτι, καθώς στο παρελθόν, την ώρα που κοιμόταν την είχε επισκεφτεί το φάντασμα ενός παιδιού.

Μάλιστα, και η κόρη της μερικά βράδια μετά το περιστατικό, την πληροφόρησε ότι ένα παιδάκι που λεγόταν Benny είχε έρθει στο κρεβάτι της. Η 39χρονη επισκέφτηκε μία γυναίκα που ασχολείται με μεταφυσικά φαινόμενα για να της δείξει τα αποτυπώματα.

Μόλις τα είδε η γυναίκα πληροφόρησε την 39χρονη μητέρα ότι το σπίτι της είναι στοιχειωμένο από ένα παιδάκι που ονομάζεται Benny...