FUN TIME

Το στοιχεωμένο σχολείο που τρομοκρατεί τους μαθητές - Πού βρίσκεται

Το στοιχεωμένο σχολείο που τρομοκρατεί τους μαθητές - Πού βρίσκεται

Τα ανεξήγητα φαινόμενα που ανησύχησαν μαθητές, δασκάλους και γονείς

Μετά από δεκάδες ανεξήγητα και πολύ περίεργα περιστατικά οι υπεύθυνοι του σχολείου Deerpark στο Κορκ της Αγγλίας αποφάσισαν να βάλουν κάμερες στους διαδρόμους, προκειμένου να εντοπίσουν τον... «υπαίτιο» των μυστηριωδών συμβάντων.


Τα πλάνα από τα βίντεο ήταν αποκαλυπτικά, πόρτες αναγοκλείνουν, ράφια κουνιούνται και βιβλία πέφτουν από μόνα τους στο έδαφος. Ποιου το φάντασμα στοιχειώνει το σχολείο;


Ο διευθυντής του σχολείου Kevin Barry μιλώντας στη Daily Mail, είπε ότι έπρεπε να ερευνήσουν τις καταγγελίες γι' αυτό και τοποθέτησαν τις κάμερες, «υπήρχαν πολλά περιστατικά που μας θυρύβησαν. Πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν ότι περνώντας από ένα συγκεκριμένο σημείο μέσα στο σχολείο, ανατρίχιαζαν, ενώ ένας καθηγητής που φέρνει μαζί και το σκυλάκι του, υποστηρίζει ότι αυτό αρνείται να περάσει από εκείνο το σημείο».

4509F6D300000578 4949688 image a 41 1507146603389


«Δεν μπορώ να πω για το τι ακριβώς πρόκειται, πολλοί είναι αυτοί που ακούν περίεργους θορύβους σε παλιά κτήρια. Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση κάποιος να μας κάνει μία καλοστημένη πλάκα», συνέχισε ο διευθυντής που συνεχίζει τις έρευνες.