FUN TIME

Το εύρημα που τον έκανε να τρέμει: Εντόπισε μυστηριώδες πλάσμα θαμμένο στο χιόνι

Το εύρημα που τον έκανε να τρέμει: Εντόπισε μυστηριώδες πλάσμα θαμμένο στο χιόνι

Του έλειπαν το χέρι και το πόδι – Είναι εξωγήινος;

Ένας κυνηγός εξωγήινων και χρήστης του Reddit υποστηρίζει ότι βρήκε έναν επισκέπτη της Γης νεκρό και θαμμένο μέσα στο χιόνι. Το βίντεο που τράβηξε δείχνει αυτή την μυστηριώδη φιγούρα να κείτεται στο χιόνι. Ο «εξωγήινος» έχει δύο μεγάλα μαύρα μάτια και ανοιχτό στόμα, ενώ φαίνεται ότι έχει δεχτεί κάποια επίθεση, καθώς του λείπουν ένα χέρι και ένα πόδι. Μάλιστα, φαίνεται ότι αυτό το πλάσμα βρίσκεται εκεί καιρό, καθώς το σώμα του έχει αποκτήσει μία κίτρινη απόχρωση.

Alien corpse is found in frozen in wilderness but the truth is even more disturbing

Το βίντεο μεταδόθηκε πρώτη φορά από τηλεοπτικό δίκτυο της Ρωσίας, ενώ πιστεύεται ότι τραβήχτηκε στην περιοχή Irkutsk της Σιβηρίας. Από τη στιγμή που ανέβηκε στην ιστοσελίδα Reddit προκλήθηκε πανικός με χιλιάδες χρήστες να αναζητούν την αλήθεια.

Καθώς το βίντεο είχε εκατομμύρια προβολές, η ρωσική κυβέρνηση αναγκάστηκε να ερευνήσει εκτενώς το θέμα. Τελικά, ο «εξωγήινος» εντοπίστηκε στο σπίτι ενός φοιτητή και ήταν κατασκευασμένος από ψίχουλα και πέτσα κοτόπουλου! Το κλιπ φαίνεται ότι γυρίστηκε πριν αρκετά χρόνια, αλλά ήρθε ξανά στο προσκήνιο μετά τη δημοσιοποίησή του στο Reddit.

Πηγή: mirror.co.uk