ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Νέα ανακοίνωση της οικογένειας του J. Bianchi

F1: Νέα ανακοίνωση της οικογένειας του J. Bianchi

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από το ατύχημα Jules Bianchi στη Suzuka κι ο 25χρόνος Γάλλος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Η οικογένεια του Jules Bianchi δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Marussia ένα νέο δελτίο Τύπου για την κατάσταση της υγείας του άτυχου Γάλλου. Ο Bianchi παραμένει στη Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Mie σε κρίσιμη κατάσταση. Τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκαν δημοσιεύματα, που ανέφεραν πως ο Bianchi θα μεταφερθεί στο Τόκιο αλλά σύμφωνα με την οικογένεια του προς το παρόν ο 25χρονος παραμένει στην Yokkaichi.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Την ερχόμενη Κυριακή θα έχουν περάσει τέσσερις εβδομάδες από το ατύχημα του Jules. Παραμένει στο Γενικό Νοσοκομείο Mie. Η κατάστασή του εξακολουθεί να κρίνεται, από τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα, ως κρίσιμη αλλά σταθερή. Αν και δεν έχουμε νέες πληροφορίες να δώσουμε, αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι υποστηρίζουν τον Jules για τον αγώνα που δίνει. Οφείλουμε αυτή την ενημέρωση στους πολλούς φίλους, των οποίων τα μηνύματα συνεχίζουν να έρχονται» και συνεχίζει:

«Ο Jules πράγματι συνεχίζει να αγωνίζεται. Υπήρξαν κάποιες αναφορές που υποδηλώνουν σχέδια για κάποια θεραπεία του Jules, όμως αυτή τη στιγμή παίρνουν τα πράγματα βήμα-βήμα και ο αγώνας του θα συνεχίσει στην Yokkaichi. Για άλλη μια φορά, θα θέλαμε να προσφέρουμε την ειλικρινή εκτίμησή μας στον κόσμο για την υπομονή και την κατανόηση που έδειξε προς την οικογένειά μας σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Έχουμε την παρηγοριά ότι ο Jules δέχεται την καλύτερη δυνατή φροντίδα στο Γενικό Νοσοκομείο Mie. Οι ιατροί εδώ είναι σε συνεχή επαφή με τους νευροχειρουργούς στο Πανεπιστήμιο La Sapienza της Ρώμης, και τον καθηγητή Gerard Saillant, Πρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπή της FIA».

Η ανακοίνωση καταλήγει : «Εμείς θα παράσχουμε περαιτέρω ενημέρωση όταν θεωρήσουμε πως είναι σκόπιμο. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους που συνεχίζεται να προσεύχεστε για τον Jules».

Σχετικές ειδήσεις