Παν.Πρωτ. Enduro: Για 11η φορά πρωταθλητής ο Β.Σιαφαρίκας

Παν.Πρωτ. Enduro: Για 11η φορά πρωταθλητής ο Β.Σιαφαρίκας
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για 10η συνεχή χρονιά (11 συνολικά) ο Βασίλης Σιαφαρίκας (Honda CRF 450R), κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2014.

O Βασίλης Σιαφαρίκας οδήγησε το CRF 450R μία συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. - Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda Moto στην Ελλάδα, στην πρώτη θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro 2014 στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης. Ο34χρονος αναβάτης, κέρδισε τους τέσσερις από τους έξι αγώνες του πρωταθλήματος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει τόσο την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος όσο και την πρώτη θέση στην κατηγορία Ε2.

Με την επιτυχία του αυτή ο Βασίλης Σιαφαρίκας μετρά 11 πρωταθλήματα Enduro όλα με μοτοσυκλέτες Honda. Το 2014 ο Βασίλης Σιαφαρίκας συμμετείχε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα moto-cross όπου τερμάτισε στην 7η θέση. Επίσης  τερμάτισε στην 1η θέση ανάμεσα στους Έλληνες αναβάτες κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας, στο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος enduro στην Καλαμπάκα τον Ιούνιο 2014.

O πολυπρωταθλητής Βασίλης Σιαφαρίκας μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα για το 2014 στην Καρυά Αργολίδος, που έκρινε και το πρωτάθλημα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος μετά τη φετινή μου επιτυχία. Το πρωτάθλημα αυτό είναι το 11ο στην αγωνιστική μου καριέρα και το 10ο συνεχόμενο , όλα με μοτοσυκλέτα Honda CRF450R. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και είχε έντονο συναγωνισμό. Μετά από είκοσι σχεδόν χρόνια αγωνιστικής δραστηριότητας στόχος μου για την επόμενη χρονιά είναι να υποστηρίξω την προσπάθεια νέων αναβατών στο πρωτάθλημα Enduro με μοτοσυκλέτες Honda».

Φωτογραφίες: RacePhoto

PHOTO GALLERY