ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Monza Rally Show: O Rossi νικητής (photo & video)

Monza Rally Show: O Rossi νικητής (photo &  video)

Ήρθε, είδε και νίκησε. Ο Valentino Rossi δεν είναι μόνο ο Star των MotoGP αλλά και ένα τεράστιο ταλέντο στους αγώνες αυτοκινήτου. Αυτό φάνηκε μετά τη νίκη του στο τέταρτο Monster Energy Monza Rally.

Οι χιλιάδες οπαδοί του Doctor Rossi έφυγαν ευχαριστημένοι. Ο Vale βρέθηκε ξανά στην πίστα της Monza και αυτή τη φορά δεν τον εμπόδισαν ούτε ο Thierry Neuville, ούτε ο οκτώ φορές πρωταθλητής του Motocross Toni Cairoli, αλλά ούτε ο super star του Ιταλικού πρωταθλήματος Ράλλυ, Paolo Andreucci .

Το Ράλλυ στην πίστα της Monza έδωσε στους οπαδούς του Rossi μια μοναδική ευκαιρία να δουν το είδωλό τους σε ένα εντελώς ανοικτό paddock και χιλιάδες από αυτούς τον παρακολούθησαν στην πίστα να κερδίζει με συνοδηγό τον Carlo Cassina.

«Αυτή η χρονιά ήταν ιδιαίτερη μετά τον τελευταίο αγώνα στη Βαλένθια» δήλωσε ο εννέα φορές πρωταθλητής των MotoGP και πρόσθεσε: «Δεν ήμουν τόσο χαρούμενος και είχα αποφασίσει να μην συμμετέχω εδώ. Όμως βρήκα ξανά το κέφι μου και αποφάσισα να επιστρέψω στην Monza. Για εμένα ήταν και είναι ένα ξεχωριστό γεγονός. Νοιώθω τη συγκίνηση του αγώνα, αλλά όχι τόσο μεγάλη πίεση. Κάθε χρόνο αυτό το event ανεβαίνει και κάνει ένα βήμα μπροστά. Όλοι οι φίλαθλοι έρχονται εδώ και είναι η ευκαιρία μου για να τους πω αντίο».


Ξεχωριστή εικόνα έδωσε ο πρωταθλητής Drift Βρετανίας Steve «Baggsy» Biagioni, ο οποίος άνοιγε και έκλεινε το show ξεσηκώνοντας τους θεατές με το Nissan 200SX S13 των 500 ίππων.

Σχετικές ειδήσεις