ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κάταγμα στη σπονδυλική στήλη για την οδηγό που «εκτοξεύτηκε» σε αγώνα της F3 - Σοκ από το νέο βίντεο

Κάταγμα στη σπονδυλική στήλη για την οδηγό που «εκτοξεύτηκε» σε αγώνα της F3 - Σοκ από το νέο βίντεο

Κάταγμα στη σπονδυλική της στήλη υπέστη η Σοφία Φλορς, μετά το απίστευτο ατύχημα που είχε στο Μακάου.

Κάταγμα στη σπονδυλική στήλη χωρίς να αντιμετωπίζει κίνδυνο η ζωή της υπέστη η 17χρονη Σοφία Φλόερς, η οδηγός της Formula 3 που πρωταγωνίστησε σε ένα από τα πιο τρομακτικά ατυχήματα στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η νεαρή Γερμανίδα οδηγός της Van Amersfoort Racing με ανάρτησή της στο Twitter μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση έστειλε καθησυχαστικό μήνυμα στους φίλους της. «Ήθελα να ενημερώσω τους πάντες ότι είμαι καλά αλλά θα μπω στο χειρουργείο αύριο (σ.σ. Δευτέρα) το πρωί. Ευχαριστώ την @fia, την @hwaag_official και την @MercedesAMGF1 που με φροντίζουν και ευχαριστώ όλους όσοι στέλνουν μηνύματα υποστήριξης» έγραψε η Φλόερς.

Την ίδια ώρα κόβει την ανάσα και το νέο βίντεο σε αργή κίνηση που έχει καταγράψει από ψηλά την «εκτόξευση» του μονοθεσίου της Γερμανίδας οδηγού.

Όπως φαίνεται σε αυτό, το μονοθέσιο, το οποίο κατά αναφορές είχε αναπτύξει ταχύτητα 276 χλμ./ωρα, «πετάει» στον αέρα, πριν καρφωθεί σε ένα χώρο που βρίσκονταν φωτογράφοι.