Παύση για φαγητό, πρωτιά για Αλόνσο.

Παύση για φαγητό, πρωτιά για Αλόνσο.
Στη Χερέθ σταματούν για φαγητό και ένα μικρό απολογισμό της ημέρας...

Στη Χερέθ σταματούν για φαγητό και ένα μικρό απολογισμό της ημέρας. Ως τώρα ταχύτερη είναι η Ferrari με τον Φερνάντο Αλόνσο.

Συνέχεια στις δοκιμές για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1. Ο Αλόνσο έχει την πρώτη θέση δικαιώνοντας το fun club του, που έχει δημιουργήσει κυκλοφοριακό χάος έξω από την πίστα. Ο Ισπανός με χρόνο 1:20.493 κρατά πίσω του τον Μίκαελ Σουμαχερ (Mercedes) με διαφορά μόλις + 0,561.
Στην ομάδα του τελευταίου αστειεύονται από τον ασύρματο, λέγοντας πως θα τον αφήσουν μόνο του στην πίστα. Ο Γερμανός έχει ξεκινήσει ένα σερί γύρων και οι μηχανικοί του τον πειράζουν γιατί δεν έχουν κάνει ακόμη διάλλειμα για φαγητό.

Καμούι Κομπαγιάσι (Sauber) και Σεμπάστιαν Φέτελ (Red Bull) με τον 3ο και 4ο χρόνο αντίστοιχα δοκιμάζουν διάφορα εξαρτήματα για τα μονοθέσιά τους οι πρώτοι νέους τροχούς και οι δεύτεροι χαρτογραφήσεις στο μοτέρ.

Στην 5η θέση ο Χάμιλτον McLaren δοκιμάζει τα αεροδυναμικά βοηθήματα και υλικά τριβής στα φρένα.
Άτυχος ήταν ο Ινδός Chandhok, ο οποίος όχι μόνο δεν οδήγησε (λόγω προβλημάτων) τη Lotus αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Βρετανία αφού εκείνος δεν θα κάνει δοκιμές ούτε στη Βαρκελώνη.