Ο αντικαταστάτης της Murcielago

Ο αντικαταστάτης της Murcielago
Το ολοκαίνουργιο υπεραυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει από την επόμενη εβδομάδα τη θρυλική Murcielago...

Το ολοκαίνουργιο υπεραυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει από την επόμενη εβδομάδα τη θρυλική Murcielago, είναι το πορτοκαλί «θηρίο» με την κωδική ονομασία "Aventador". Η Lamborghini ακολουθεί την τακτική που τη θέλει να μας αποκαλύπτει το νέο δημιούργημα της αργά και «βασανιστικά» , αφού κατά διαστήματα μας παρουσιάζει φωτογραφίες του κινητήρα, της ανάρτησης, του σασί κ.λ.π.

Μόλις χτες το απόγευμα όμως, ο ειδικός τύπος από την Κροατία  διέρρευσε τις τρεις φωτογραφίες που βλέπετε, και που σύμφωνα με τα λεγόμενα του, παρουσιάζουν το νέο υπεραυτοκίνητο των 700 ίππων της Lamborghini. Πρόκειται λοιπόν για την Aventador LP700-4, που θα δούμε επίσημα σε λίγες ημέρες στην έκθεση της Γενεύης.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων, ενώ σε κάθε περίπτωση να θυμίσουμε ότι το ατμοσφαιρικό V12 σύνολο έχει χωρητικότητα στα 6,5 λίτρα, ενώ η απόδοση του αγγίζει τους 700 ίππους στις 8.250 σ.α.λ., και τα 690 Nm ροπής στις 5.500 σ.α.λ., με το βάρος του είναι τα 235 κιλά. Η Aventador LP700-4 χρησιμοποιεί αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων που η Lamborghini ονομάζει ISR (Independent Shifting Rod), ενώ ο χρόνος που απαιτείται για τα πρώτα 100 χ.α.ω. από στάση είναι τα μόλις 2,9 δλ. με την τελική ταχύτητα να «σταματά» στα 350 χ.α.ω.

Πηγή: autotriti