Η απόλυτη διασκέδαση με το Polaris X4 (vid)

Η απόλυτη διασκέδαση με το Polaris X4 (vid)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απογυμνωμένο από λαμαρίνες και με έναν σωληνωτό σκελετό που θυμίζει ATV, το νέο Polaris RZR XP4 1000 EPS είναι το απόλυτο όχημα για εκτός δρόμου χρήση. Ελαφρύ, με χαμηλό κέντρο βάρους, αρθρωτές αναρτήσεις με μεγάλες διαδρομές και 4κίνηση... «παντός καιρού», το καινούργιο Polaris έχει ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο να επιδείξει: Καθίσματα και τέσσερις! Εξ' ου και στην ονομασία του το «XP4».

Οι τέσσερις, λοιπόν, τυχεροί που θα βρεθούν στην ευάερη και ευήλια καμπίνα του, θα.... περάσουν υπέροχα στην άμμο, στη λάσπη, στο χιόνι ή σε χώμα δύσκολο, διάσπαρτο με πέτρα. Η δύναμη δεν του λείπει! Από 1.000 κ.εκ. με 4 κυλίνδρους και 16βάλβιδη κεφαλή, παραλαμβάνεις 107 ίππους και άφθονη ροπή.

Αν είσαι από τους τρελαμένους που περνούν τα βουνά και τα λαγκάδια σίγουρα θα χρειαστείς ένα σετ φώτων LED οροφής, μια μπαγκαζιέρα, μια βάση ρεζέρβας και μια προστατευτική μπάρα μάσκας. Όλα προσφερόμενα στον έξτρα εξοπλισμό. Εσύ πάλι, θα μπορούσες να ξεσκονίσεις την εντουράδικη στολή, να γυαλίσεις κράνος και μπότες και να υποδυθείς το σύγχρονο Mad Max. Τον ήρωα των δρόμων!

Στο Αμέρικα, το 4θέσιο dirty car της Polaris, κοστίζει 22.000 δολάρια. Εντυπωσιακά και τα video που ακολουθούν...

Φώτης Ραΐσης

Πηγή: carzine.gr

PHOTO GALLERY