Νέο Opel Cabrio

Νέο Opel Cabrio
Λανσάρισμα του ανοιχτού αυτοκινήτου το 2013 ενώ η παραγωγή του θα γίνεται στο Γκλίβιτσε της Πολωνίας...

Λανσάρισμα του ανοιχτού αυτοκινήτου το 2013 ενώ η παραγωγή του θα γίνεται στο Γκλίβιτσε της Πολωνίας.

Η Opel συνεχίζει την επέκταση της γκάμας των μοντέλων της επιβεβαιώνοντας σήμερα την προσθήκη ενός νέου Cabrio, το οποίο αποτελεί τμήμα του επενδυτικού προγράμματος των 11 δις ευρώ που ανακοίνωσε η εταιρία πριν από ένα χρόνο περίπου.

Το ανοιχτό αυτοκίνητο θα βασιστεί στην αρχιτεκτονική μικρομεσαίου μοντέλου Opel όπως το τρέχον Astra, το Astra SportsTourer και το προσεχές Astra GTC και θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2013.

Σε συνέχεια της κοινής συμφωνίας μεταξύ διοίκησης και εκπροσώπων των εργαζομένων στη φάση αναδιοργάνωσης του εργοστασίου της Opel στο Γκλίβιτσε της Πολωνίας, αποφασίστηκε η παραγωγή του Cabrio στην εξαιρετικά αποδοτική Μονάδα του Γκλίβιτσε μαζί με άλλα μοντέλα Astra.

«Το νέο Cabrio θα είναι μία σημαντική προσθήκη στην προϊοντική γκάμα μας» δήλωσε ο Nick Reilly, CEO της Opel. «Προέρχεται από μία μακροχρόνια παράδοση συναρπαστικών και θρυλικών Cabrio της Opel που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη φήμη και το κύρος της μάρκας μας. Με μία κομψή και φίνα σχεδίαση, το νέο Cabrio προτίθεται να εκπληρώσει άριστα την ίδια υπόσχεση»

Πηγή: onsports.gr