Ευκαιρία να αποκτήσεις μια Aston Martin One- 77

Ευκαιρία να αποκτήσεις μια Aston Martin One- 77
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η πιθανότητα να αποκτήσει κανείς μια Aston Martin One-77 ήταν μέχρι πριν από λίγες μέρες μηδενική, μιας και οι 77 που έχουν κατασκευαστεί είχαν πουληθεί σχεδόν από το σχεδιαστήριο.

Τώρα όμως υπάρχει μια ελπίδα, καθώς ένας έμπορος στο Ντουμπάι (που αλλού;) έβαλε αγγελία στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης ειδών πολυτελείας James Edition (http://www.jamesedition.com) για μια λευκή One-77, με μπλε-λευκό εσωτερικό (γιατί οι λεπτομέρειες έχουν τη σημασία τους). Η συλλεκτική Aston Martin έχει 0 χιλιόμετρα στο κοντέρ, ενώ η τιμή της, σύμφωνα πάντα με τον έμπορο, δεν διαφοροποιείται ουσιαστικά από την αρχική.

Σε απλά ελληνικά αυτό μεταφράζεται σε 1,49 εκατομμύρια ευρώ και αν μπορείτε να τα διαθέσετε θα πάρετε, όπως είπαμε, μια από τις 77 super Αston Martin, που κινείται από έναν V12 7.3 λίτρων που μετά τις περιποιήσεις της Cosworth αποδίδει 760 ίππους και 750 Nm και είναι ο πιο ισχυρός ατμοσφαιρικός παγκοσμίως. Όσο για τις επιδόσεις μάλλον δεν θα έχετε παράπονο από την Aston Martin One-77: 0-100 σε 3,5 δεύτερα, τελική 350 και βάλε. Κι άλλο αυτά ούτε καν για ενάμιση εκατομμύριο ευρώ...

Γιάννης Σκουφής

Πηγή: carzine.gr

PHOTO GALLERY