Ναύπλιο Trail Ride

Ναύπλιο Trail Ride
Την προηγούμενη Κυριακή (13 Μαρτίου 2011) πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Rally Raid - Trail Ride Ναυπλίου...

Την προηγούμενη Κυριακή (13 Μαρτίου 2011) πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Rally Raid - Trail Ride Ναυπλίου.

Ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 4Χ4 αλλά και για το Πρωτάθλημα μοτοσικλέτας Enduro, On-Off, Big On-Off και Quad του 2011. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η λέσχη «4Χ4 Sport Club» Ναυπλίου με την συνεργασία του Off Road Team .

Τόσο οι αγωνιζόμενοι με την άψογη συμπεριφορά τους , το σωστό και θεαματικό τρόπο που αγωνίστηκαν όσο και οι υπεύθυνοι – συντελεστές συνεργάστηκαν υποδειγματικά , με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί ένας από τους καλύτερους αγώνες , εγκαινιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος που διοργανώνετε υπό την εποπτεία της ΟΜΑΕ / ΕΠΑ.

Η αγώνας ξεκινούσε από το Ναύπλιο 9.00 πμ , φτάνοντας ανατολικά μέχρι τους Φούρνους – Κρανίδι μετά από 200 χλμ τερμάτιζε 2.30 μμ στο Ναύπλιο. Τη διαδρομή αποτελούσαν τρεις απλές ( 38 – 16 – 60 ) χλμ και δυο ειδικές διαδρομές ( 41 – 45 )χλμ αντίστοιχα.

Στη γενική κατάταξη των μοτοσικλετών τερμάτισαν:

1ος Μιχάλης Μπισμπιρούλιας (SUZUKI DR 350 W κατ. Enduro )

2ος (και 1ος Quad) Αλέξανδρος Σουγιάννης (Can Am 450 Quad)

3ος Παναγιώτης Ηλιοόπουλος (Can Am Outlander Limit 800)

4ος (και πρώτος On – Off) Βασίλης Ψαρρός (ΚΤΜ LC4 640).

Πρώτοι στα αυτοκίνητα και την κατηγορία Open τερμάτισαν οι Φώτης Κουτσουμπός / Γρηγόρης Λαμπρινός (Suzuki Vitara).Στη Normal οι Ηλίας Λιόντος / Μάρκος Δημητρίου (Jeep Cherokee 4.0) και στην Entry οι Μανώλης Καραβιάς / Ευθύμης Τσιάπας Toyota Land Cruiser 3.4.

Στο video που ακολουθεί δείτε την προσπάθεια του Σταύρου Δημητριάδη (Suzuki Jimny).

Πηγή: onsports.gr