Ο Rossi, οι λύκοι κι ένα αγριεμένο Yamaha

Ο Rossi, οι λύκοι κι ένα αγριεμένο Yamaha
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Είναι μια ΜΤ-09 με δίχρωμα πλαστικά, νέα επίπεδη σέλα, φαρδύτερα μαρσπιέ, πλαϊνά number plates και χούφτες τιμονιού.

Πρόκειται για την ειδική έκδοση Street Rally που πλασάρεται ακόμα πιο δυναμικά σε σχέση με αυτά που είδαμε όταν βγήκε στο φως (ή μάλλον στο ημίφως) η πρώτη ΜΤ-09, πέρυσι τον Ιούνιο.

Αυτήν τη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο πολυπρωταθλητής και κοσμαγάπητος Valentino Rossi, που στα πλαίσια του προωθητικού σλόγκαν «The Dark Side of Japan», κυνηγιέται με κάτι λύκους μαύρα μεσάνυχτα! Αν το έργο τέχνης που φοράει σε εξάτμιση είναι στον στάνταρ εξοπλισμό, βλέπω περισσότερο κόσμο να την καλοβλέπει.

Αναβάτες που δεν πολυνιάζονται για το αν είναι Supermoto (όπως λέει η Yamaha) ή Streetfighter (όπως λένε όλοι οι υπόλοιποι), την έχουν ήδη καλοδεί και δείχνουν να εκτιμούν τον εκρηκτικό τρικύλινδρο των 850 κυβικών και 115 ίππων με την τριπλή χαρτογράφηση. Φανταζόμαστε ότι οι κάτοχοι MT-09 κάλλιστα θα μπορούν να μετατρέψουν τη μοτοσυκλέτα τους σε Street Rally, απλά δεν ξέρουμε αν υπάρχει λόγος να το κάνουν. Όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια και αυτό είναι που μετράει. Έτσι κι αλλιώς, οι οπαδοί αυτής της κατηγορίας δεν θέλουν να «προσθέτουν» παρά μόνο να «αφαιρούν»!

Νίκος Βιτσιλάκης
πηγή: carzine.gr

PHOTO GALLERY