Η χορηγία της Kosmocar-Audi για την ελληνική προεδρία της ΕΕ

Η χορηγία της Kosmocar-Audi για την ελληνική προεδρία της ΕΕ

Την περασμένη Δευτέρα, η Kosmocar Α.Ε – επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Audi στην ελληνική αγορά – παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στην ανάλογη αίθουσα του Ζαπείου Μεγάρου, σχετικά με την ανάλυση της χορηγίας στην Ελληνική Προεδρία του συμβουλίου της ΕΕ.

Την παρουσίαση ξεκίνησε ο κ. Δημήτρης Καραμήτσος – Τζιράς (Πληρεξούσιος Υπουργός Α΄ Επικεφαλής Γραφείου Ελληνικής Προεδρίας), ο οποίος ανέφερε ότι η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε από την Ελλάδα, υπήρξε μια εθνική προσπάθεια. Επίσης προσέθεσε ότι αυτή η προεδρία έχει ως εθνικό στόχο, να ενισχύσει την αξιοπιστία της χώρας, ενόψει του σχεδίου για την έξοδο της, στις διεθνείς αγορές.

Ακολούθησε η ομιλία του κ. Δημήτρη Καββούρη (Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing της Audi) όπου εξήγησε την απόφαση της Kosmocar να αναλάβει την ευθύνη αυτής της χορηγίας. Αφέρθηκε επίσης στην πορεία της εταιρείας το 2013 όπου για 3η συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε την πρώτη θέση στην πολυτελή κατηγορία.

Τέλος, αποκάλυψε τις παρουσιάσεις 6 καινούργιων μοντέλων από την Audi (S1, A3 Cabriolet, Α8, ΤΤ g-Tron και e-Tron), για το τρέχον έτος, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με μια σύντομη τοποθέτηση του κ. Στηβ Σύρτη, Γενικού Διευθυντή της Kosmocar.

Φώτης Ραΐσης

Πηγή: carzine.gr