Θεϊκή αγγελία για Subaru Impreza WRX

Θεϊκή αγγελία για Subaru Impreza WRX

Ένας Αμερικανός υποσχέθηκε στη σύζυγό του πως αν μείνει έγκυος θα πουλήσει το αγαπημένο του Subaru Impreza WRX για αν πάρουν ένα βαν, μαζί με το αυτοκόλλητο Baby on board.

Πιθανόν να πόνταρε στο ότι δεν θα ήταν και τόσο καρπερός, αλλά μετά από ένα μήνα προσπάθειας (υποθέτουμε) η σύζυγος του ανακοίνωσε πως έκανε το τεστ, ήταν θετικό κ.λπ. Ο ήρωάς μας χάρηκε και επειδή ο άντρας είναι άντρας έβαλε αγγελία για να πουλήσει το Subaru. Και όχι αγγελία ότι κι ότι. Υπόδειγμα προκειμένου το αυτοκίνητο να μην πουληθεί ποτέ, όπως μπορείτε να δείτε και στο original κείμενο στη συνέχεια. Τι ότι έκανε όλα τα μίλια (85.000 ζωή να έχει) φουλ γκάζι, τι ότι τα πάντα τρίζουν, όλα τα έγραψε... Όσο για την τιμή ήταν απόλυτα λογικός: ζητούσε μετά από μια δεκαετία όσα είχε δώσει για να το αγοράσει μείον 400 δολάρια. Για τη χρήση, ενώ για τη βασική φωτογραφία πήγε όσο πιο μακριά του επέτρεπε η μηχανή του.

Κορυφαία βέβαια η σημείωση στο τέλος: «Αν θέλετε να δείτε το αυτοκίνητο θα ήταν τέλειο. Ελάτε όμως όταν είναι η γυναίκα μου στο σπίτι, προκειμένου να δει ότι όντως είναι για πούλημα». Ωραίος, αλλά τι λέτε; Θα το γλυτώσει τελικά το WRX ή είναι καταδικασμένος;

Γιάννης Σκουφής

Πηγή: carzine.gr