Αυτό είναι το ανανεωμένο Ford Focus

Αυτό είναι το ανανεωμένο Ford Focus

Έχουμε κατά καιρούς γράψει πως η Ford θα προσαρμόσει το Focus στα τελευταία της σχεδιαστικά δεδομένα, όπως αυτά εκφράζονται στο Fiesta, έχουμε δημοσιεύσει κατασκοπευτικές φωτογραφίες και τώρα ήρθε η ώρα για τις επίσημες.

Για τις επίσημες διαρροές ακριβέστερα, μιας και η πρεμιέρα θα γίνει στη Γενεύη, που εμφανίζουν το Focus με την καινούργια αλά Aston Martin μάσκα που δείχνει να του πάει πολύ. Η νέα μάσκα, που συνδυάζεται και με άλλους προβολείς και ένα πιο ανάγλυφο καπό εξασφαλίζει στο μικρο- μεσαίο Ford μια πιο σύγχρονη εικόνα, ενώ οι αλλαγές στο πίσω μέρος κυμαίνονται σε σαφώς μικρότερη κλίμακα.

Διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό, κυρίως στην κεντρική κονσόλα όπου πλέον τα πολλά κουμπιά είναι παρελθόν, καθώς αρκετές λειτουργίες ελέγχονται μέσω της οθόνης αφής.

Από πλευράς κινητήρων ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, αλλά είναι πολύ πιθανό τα ανανεωμένο Ford Focus να έχει και τους νέους και σημαντικά πιο οικονομικούς EcoBoost των 1.500 κυβικών, με τους 150 και τους 182 ίππους αντίστοιχα.

Γιάννης Σκουφής

Πηγή: carzine.gr