Νέο Opel Vivaro: Είναι ελκυστικό από κάθε άποψη

Νέο Opel Vivaro: Είναι ελκυστικό από κάθε άποψη
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Opel λαμβάνει παραγγελίες για τη νέα γενιά του ελαφρού επαγγελματικού αυτοκινήτου.

Το νέο Opel Vivaro είναι πρακτικότερο, αποδοτικότερο και ελκυστικότερο από ποτέ. Το ελαφρύ επαγγελματικό όχημα της Opel διατίθεται τώρα για παραγγελία από 25.494€ με όφελος απόσυρσης.

Από το 2001 που λανσαρίστηκε το bestseller της Opel έχουν περάσει σχεδόν 600.000 Vivaro πρώτης γενιάς από τις γραμμές παραγωγής. Το νέο Vivaro προτίθεται να αυξήσει αυτή την επιτυχία και έχει όλα τα προσόντα για να το πετύχει: για πρώτη φορά συνδυάζει τη λειτουργικότητα ενός ελαφρού επαγγελματικού οχήματος με την άνεση και τη γοητεία επιβατικού αυτοκινήτου.

Οι διάφορες εκδόσεις του van είναι τώρα μακρύτερες, αυξάνοντας τη χωρητικότητα για μεταφορά φορτίων και την ευρυχωρία της καμπίνας. Το εσωτερικό του νέου Vivaro περιλαμβάνει προηγμένη τεχνολογία infotainment IntelliLink και φιλική προς το χρήστη πλοήγηση, καθώς και μία γκάμα έξυπνων στοιχείων εξοπλισμού όπως το κεντρικό εμπρός κάθισμα που αναδιπλώνεται για τη δημιουργία γραφείου. Έτσι πολύ γρήγορα και εύκολα το van μετατρέπεται σε κινητό γραφείο. Το νέο Vivaro είναι επίσης πολύ οικονομικό: Διατίθεται με δύο νέους turbo diesel στα 1.600 κυβικά και δύο επίπεδα ισχύος που προσφέρουν επιδόσεις αλλά και μειωμένη κατανάλωση.

PHOTO GALLERY