ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. MOTOCROSS 2014: 7ος Αγώνας Μητρόπολη Καρδίτσας

ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. MOTOCROSS 2014: 7ος Αγώνας Μητρόπολη Καρδίτσας

Με την αγωνία στο κατακόρυφο συμμετοχόντων και ομάδων, θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος φετινός αγώνας Motocross.

Οι «λογαριασμοί» στη βαθμολογία για τις τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες είναι ακόμη ανοιχτοί και όλα θα κριθούν στην πίστα της Μητρόπολης Καρδίτσας και την τελευταία διοργάνωση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ.

Στην ΜΧ1 ο περσινός πρωταθλητής Παναγιώτης Κουζής χρειάζεται έναν καλό τερματισμό στο πρώτο σκέλος προκειμένου να αποφύγει τα δράματα και να μην αφήσει το περιθώριο στο Δημήτρη Κοντολέτα να διεκδικήσει τον τίτλο στο δεύτερο και τελευταίο σκέλος της χρονιάς.

Στην ΜΧ2, ο Γιάννης Τουρατζίδης εκμεταλλευόμενος τις καλές του εμφανίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς χρειάζεται μόλις μία δωδέκατη θέση για να εξασφαλίσει τον πρώτο του τίτλο και να ολοκληρώσει μια απολύτως επιτυχημένη χρονιά.

Στην Open o Σταμάτης Λυρίου μπορεί να έχει τις περισσότερες νίκες φέτος όμως ο Σταμάτης Δημολιάνης χάρη στις σταθερές του εμφανίσεις έχει εξασφαλίσει διαφορά 25 βαθμών και μπορεί να κλείσει την υπόθεση τίτλος της κατηγορίας από το πρώτο κιόλας σκέλος.

Πρωταθλητής στην κατηγορία Quad έχει ανακηρυχτεί ήδη ο Γιώργος Καπέλης και όλα δείχνουν πως θα απολαύσουμε δύο ακόμη σκέλη με τους αναβάτες των εντυπωσιακών τετράχρονων απαλλαγμένους από το άγχος της βαθμολογίας.

Να θυμίσουμε πως πέρυσι ο Σύλογος Μοτοσυκλέτας Καρδίτσας (Σ.ΜΟ.Κ) πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία τον πρώτο του πρωταθληματικό αγώνα Motocross κλείνοντας με εντυπωσιακό τρόπο το 2013 (δείτε το video από τον αγώνα). 

Video 1

ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. MOTOCROSS 2014: 7ος Αγώνας Μητρόπολη Καρδίτσας