ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

LaFerrari: Drift στη Monza

LaFerrari: Drift στη Monza

Θα μπορούσε αυτή η ανάρτηση στο newsbomb.gr να σταθεί και χωρίς λόγια. Μία μαύρη LaFerrari κάνει drift στην πίστα της Monza και την Parabolica.

Φαίνεται πως ο Manu (ο ιδιοκτήτης) της μαύρης LaFerrari ξέρει να διασκεδάζει και φυσικά να οδηγεί το αυτοκίνητό του. Σε ένα track day για ιδιοκτήτες Ferrari ο Manu μας δείχνει πως το αυτοκίνητό του κάνει drift στην πίστα της Monza και την Parabolica.

Η LaFerrari, για το σασί της οποίας χρησιμοποιήθηκαν 4 είδη διαφορετικών ανθρακονημάτων, είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής της Scuderia, που χρησιμοποιεί υβριδική τεχνολογία. Ο V12 των 6.262 κ.εκ. αποδίδει 800 ίππους και συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει επιπλέον 163 ίππους εκτινάσσοντας τη συνολική ισχύ στους 963 ίππους .

Οι αριθμοί που ανακοινώνει η Ferrari για τις επιδόσεις της είναι: Τελική ταχύτητα άνω των 350 χλμ, τα 0-100 χλμ έρχονται σε λιγότερα από 3", τα 0-200 χλμ σε κάτω από 7" και τα 0-300 χλμ μόλις σε 15".

Δημιουργήθηκαν 499 αντίτυπα (οι προπαραγγελίες έφτασαν τις 700 και η κατασκευή της τερματίστηκε πριν από ένα μήνα) και παρότι επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή της, οι πληροφορίες αναφέρουν ξεκινά από το ένα εκατομμύριο ευρώ χωρίς τους φόρους.

Ny2MHuc_hKo