ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Hyundai: Νέα χρηματοδότηση iFree

Hyundai: Νέα χρηματοδότηση iFree

Με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Hyundai iFree έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τα οφέλη ενός καινούριου αυτοκινήτου, να ικανοποιείτε τις εξελισσόμενες ανάγκες σας και να κρατάτε ανοικτές τις επιλογές σας χωρίς να χάνετε ούτε 1 ευρώ από την αποταμίευσή σας.

H Hyundai Ελλάς Π. & Ρ. Δάβαρη ΑΒΕΕ σεβόμενη την προτίμησή των καταναλωτών στα προϊόντα Hyundai και έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα της την προστασία της αξίας των οικονομιών τους, προσφέρει έμπρακτα μοναδικά προνόμια ελευθερίας και ευελιξίας, που για πρώτη φορά μία αυτοκινητοβιομηχανία προσφέρει στην Ελλάδα.
Διαθέτοντας ως προκαταβολή απλά και μόνο το τωρινό σας αυτοκίνητο, αποκτάτε ένα νέο Hyundai της επιλογής σας και διασφαλίζετε μετά από 3 ή 4 χρόνια ισόποσων δόσεων ελευθερία επιλογής ως ακολούθως :
Νέο αυτοκίνητο ξανά, χωρίς νέα προκαταβολή

  • Επιστρέφετε το όχημά σας στον Επίσημο Έμπορο Hyundai χωρίς άλλη υποχρέωση χρηματικής καταβολής
  • Επιλέγετε ένα ολοκαίνουριο Hyundai με βάση τις νέες σας ανάγκες και χωρίς νέα προκαταβολή, γιατί σας διασφαλίζουμε δωρεάν την αρχική σας προκαταβολή!
  • Χρηματική Ευελιξία
  • Επιστρέφετε το όχημά σας στον Επίσημο Έμπορο Hyundai χωρίς άλλη υποχρέωση χρηματικής καταβολής
  • Εισπράττετε πίσω την αρχική σας προκαταβολή!
  • Απλά...το αγαπήσατε!
  • Καταβάλλετε μία μικρή εξοφλητική δόση και αποκτάτε την πλήρη κυριότητα του οχήματός σας!
  • Σε αντίθεση με άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα τύπου balloon, η δόση αυτή είναι εξαιρετικά μικρή, αφού κυμαίνεται περίπου στο 10-20% της αξίας του αυτοκινήτου.

Οι πρωτοποριακοί όροι χρηματοδότησης Hyundai iFree απευθύνονται σε πελάτες λιανικής και ενεργοποιούνται με την Εγγύηση Αξίας Hyundai, συμβόλαιο με το οποίο η Hyundai Ελλάς και ο Επίσημος Έμπορος του Δικτύου της εταιρείας που εσείς θα επιλέξετε, σάς εγγυώνται ελάχιστη εγγυημένη αξία επαναγοράς του παραπάνω αυτοκινήτου, εφόσον το επιθυμήσετε με τη λήξη των ισόποσων δόσεων.
Επιπροσθέτως των παραπάνω, κάθε νέο Hyundai φέρει την κορυφαία στην αγορά Εργοστασιακή Εγγύηση Απεριορίστων Χιλιομέτρων, που συνοδεύει για 5 χρόνια το αυτοκίνητό σας, μαζί με προνομιακή δωρεάν οδική βοήθεια καθώς και δωρεάν φροντίδα με ετήσιους προληπτικούς ελέγχους καλής λειτουργίας.
Περισσότερες πληροφορίες στις εκθέσεις Hyundai. Επιλέξτε τώρα από την επίσημη ιστοσελίδα της HYUNDAI τον Επίσημο Έμπορο της προτίμησής σας!

Σχετικές ειδήσεις