X-Fighters World Tour 2011

X-Fighters World Tour 2011
Ο Νέιτ Άνταμς μπροστά σε 100.000 θεατές,κέρδισε στην πόλη Μπραζίλια της Βραζιλίας τον 2ο αγώνα για το Red Bull X-Fighters World Tour...

Ο Νέιτ Άνταμς μπροστά σε 100.000 θεατές,κέρδισε στην πόλη Μπραζίλια της Βραζιλίας τον 2ο αγώνα για το Red Bull X-Fighters World Tour.

Η πόλη του αρχιτέκτονα Όσκαρ Νιεμέγιερ φιλοξένησε μετά το Ντουμπάϊ τη 2η διοργάνωση για την παγκόσμια περιοδεία των X-Fighters. Στην Μπραζίλια ήταν οι Ρόμπι Μάντισον και Νέιτ Άνταμς, που πάλεψαν στον τελικό και έδωσαν θέαμα μπροστά στο πιο ενθουσιώδες κοινό στην ιστορία του Freestyle Motocross.

Νικητής ο Άνταμς, ο οποίος κέρδισε τον «Μάντο» στα σημεία κάνοντας καλύτερη εκμετάλλευση του χρόνου, που είχε στη διάθεσή του, ενώ παράλληλα είχε καλύτερη «ροή» στο πρόγραμμά του.

Περίπου 600 φορτία χώματος (7.300 κυβικά μέτρα) μετέτρεψαν το «Esplanada dos Ministerios» στη μεγαλύτερη αρένα για τους αθλητές του FMX. Ο Άνταμς με τη νίκη του αυτή έφτασε τις 4 πρωτιές στο θεσμό και δήλωσε εντυπωσιασμένος από το κοινό: «Δεν έχω δει ποτέ περισσότερους θεατές σε ένα στάδιο είμαι άφωνος».

Περισσότερα στο Onsports.gr