ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Mercedes-Benz S-Class: Iδανικός σύντροφος

Mercedes-Benz S-Class: Iδανικός σύντροφος

Mercedes-BenzS-Class:Το ονειρεμένο αυτοκίνητο και το πρότυπο για μια ολόκληρη κατηγορία -η νέα S-Class.

Κάθε επαφή με αυτό το πολυτελές saloon είναι μια εμπειρία: Ταξίδι, δουλειά, χαλάρωση, ζήστε ήρεμα και φτάστε στον προορισμό σας με ασφάλεια -κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν προσφέρει περισσότερα από αυτό το υποδειγματικό saloon.

Το περίβλημα της νέας S-Class συνδυάζει την κομψή ανωτερότητα με την αθλητική κομψότητα. Οι συναρπαστικές γραμμές υποδηλώνουν ισχύ και δυναμισμό, ακόμα και πριν ξεκινήσει το όχημα. Ευρυχωρία, γοητεία και άνεση συνδυάζονται για να προσφέρουν μια αξεπέραστη ατμόσφαιρα ευεξίας. Αποκλειστικά από τη νέα S-Class.

Η νέα S-Class απλά δεν μπορεί να αγνοηθεί. Ο εξωτερικός της σχεδιασμός είναι μια ένωση κομψής ισορροπίας με σπορ κομψότητα. Η ιδιαίτερα φορτισμένα γραμμή χαρακτηριστικών, η τρισδιάστατη μάσκα, οι καινοτόμοι προβολείς και τα πίσω φώτα με τεχνολογία αιχμής LED είναι όλα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας της S-Class και βοηθούν στο να υπογραμμίσει την θέση της και οπτικά ως ένα από τα κορυφαία sedan.

Το μπροστινό μέρος ξεχωρίζει για τη νέα μάσκα ψυγείου, η οποία έχει τέσσερις γρίλιες, εντυπωσιακό καπό και τα σαφή περιγράμματα των προβολέων LED υψηλής απόδοσης.

Η αλληλεπίδραση κυρτών και κοίλων επιφανειών προσδίδει στο όχημα σπορ δυναμισμό. Το πίσω άκρο παρέχει έναν ταιριαστό επίλογο που είναι σπορ και κομψός με οριζόντιες γραμμές, και του οποίου το πλάτος τονίζει την εντυπωσιακή αίσθηση του οχήματος. Τα νέα δίχρωμα πίσω φώτα με τρεις ταινίες LED φαίνεται να στέκονται ελεύθερα από την πόρτα του χώρου αποσκευών, προσφέροντας μια μοναδική εμφάνιση στο σκοτάδι.

Εσωτερικό -μια αξεπέραστη ατμόσφαιρα ευεξίας.

Η αίσθηση της ατμόσφαιρας στο γενναιόδωρα ευρύχωρο εσωτερικό προσφέρει ευφορία, άνεση και τη δυνατότητα να συγκεντρώνεστε στην εργασία σας, εφόσον χρειάζεται. Με τα αρμονικά συνδυασμένα υλικά και χρώματά του, η αποκλειστική εμφάνιση στο εσωτερικό αποτελεί ένα όμορφα διαμορφωμένο σύνολο. Η ξεκάθαρη δεξιοτεχνία στη δουλειά που έχει γίνει εδώ καθώς και η ευγενική εμφάνιση στα φινιρίσματα, κεντρίζει και αιχμαλωτίζει το βλέμμα.

Ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που κεντρίζουν το βλέμμα είναι η ξύλινη επένδυση κατά μήκος όλου του εσωτερικού. Σε συνδυασμό με τον νεωτεριστικό σχεδιασμό, αποπνέει μια αίσθηση ανάτασης και ηρεμίας. Οι υψηλής ποιότητας πίνακες ελέγχου από αλουμίνιο σε συνδυασμό με τις επιφάνειες με τους μεταλλικούς διακόπτες με περλέ φινιρίσματα αποτελούν ξεκάθαρα εξωτερικά σημάδια της ποιότητας Mercedes-Benz.

Ο ζεστός, λευκός φωτισμός στο εσωτερικό και ο προαιρετικός ατμοσφαιρικός φωτισμός με 7 επιλογές ρύθμισης των χρωμάτων δημιουργούν μια αίσθηση αμιγούς άνεσης. Οι μονάδες φωτισμού είναι τοποθετημένες κομψά και διακριτικά σε όλο το εσωτερικό –φωτίζοντας, παραδείγματος χάρη, τις εσοχές στα πόμολα των θυρών και στα πόδια του συνοδηγού. Η πρωτοποριακή μονάδα προβολής στο χώρο του οδηγού, επίσης κατάλληλα φωτισμένη, η οποία περιλαμβάνει το ταμπλό οργάνων και την κεντρική μονάδα, αποτελείται από δύο μεγάλες οθόνες υψηλής ανάλυσης, με διαγώνιο 31.2 εκατοστών, συνολικά.

Άνεση στο Εσωτερικό -για ηρεμία και γαλήνη.

Το μέγεθος είναι μια αξία από μόνη της, μια διάσταση ελευθερίας. Γι' αυτό κάθε επιβάτης στη νέα S-Class έχει περισσότερο χώρο από ό,τι ποτέ πριν. Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τον προσωπικό αυτό χώρο με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, αλλά θα φτάσουν χαλαροί στον προορισμό τους.

Αυτή είναι η ευγένεια των νέων τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί από τη Mercedes-Benz. Το πακέτο AIR BALANCE εξασφαλίζει ότι ο εσωτερικός αέρας, για παράδειγμα, δεν φιλτράρεται μόνο, ιονίζεται επίσης. Τα καθίσματα, προαιρετικά, μπορούν να περιλάβουν μια λειτουργία μασάζ ENERGIZING, και είναι επίσης κλιματικά ελεγχόμενα. Εντυπωσιακή διασκέδαση για όλους τους επιβάτες παρέχεται περαιτέρω από το σύστημα διασκέδασης και ήχου surround, για παράδειγμα το ηχοσύστημα Burmester® High-End 3D Surround με 24 ηχεία, το οποίο χάρη στις πολλές επιλογές δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να πλήξει.

Στη δουλειά και στη ζωή -ένα γραφείο παντού.

Το μέγεθος είναι μια αξία από μόνη της, μια διάσταση ελευθερίας. Γι' αυτό κάθε επιβάτης στη νέα S-Class έχει περισσότερο χώρο από ό,τι ποτέ πριν. Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τον προσωπικό αυτό χώρο με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, αλλά θα φτάσουν χαλαροί στον προορισμό τους.

Τεχνολογία, Δύναμη,

Όλοι οι κινητήρες πληρούν τις προϋποθέσεις του προτύπου εκπομπών Euro 6 επιτυγχάνουν τα υψηλότερα επίπεδα περιβαλλοντικής συμβατότητας. Η ενεργειακή αποδοτικότητα των βοηθητικών συστημάτων έχει επίσης βελτιωθεί.

Επιπλέον, η λειτουργία ECOstart/stop διασφαλίζει ότι εξοικονομούνται καύσιμα. Και η οθόνη ΕCO στον πίνακα οργάνων ενθαρρύνει τον οδηγό να μειώσει περαιτέρω την κατανάλωση, τροποποιώντας το στυλ οδήγησής του.

Καινοτόμο σύστημα κίνησης για ένα μέλλον χωρίς εκπομπές.

Η υβριδική τεχνολογία είναι μια πραγματική εναλλακτική και το σωστό βήμα προς ένα μέλλον για οδήγηση χωρίς εκπομπές. Με βελτιστοποιημένη αεροδυναμική, ανάκτηση κινητικής ενέργειας, ελαστικά με χαμηλή αντίσταση κύλισης, μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές CO2, αυτή η νέα S-Class είναι ένα από τα πιο αποδοτικά πολυτελή saloon στον κόσμο.

Ανάρτηση «μαγικό χαλί»

Η οδήγηση του μέλλοντος - κυλώντας απαλά στο δρόμο.

Σαν παραμύθι - και όμως αληθινό: με την πρωτοποριακή τεχνολογία ανάρτησης, η νέα S-Class φαίνεται να γλιστρά στο δρόμο. Οι αλλαγές και οι ανωμαλίες του οδοστρώματος δε γίνονται αντιληπτές από τους επιβάτες - σα να μην υπάρχουν. Έτσι ώστε όλοι να μπορούν να επικεντρωθούν σε αυτό που πρέπει να κάνουν: δουλειά, ξεκούραση ή οδήγηση.

AIRMATIC με συνεχώς μεταβαλλόμενο σύστημα απόσβεσης

Σε συνδυασμό με το μεταβλητό έλεγχο απόσβεσης, το σύστημα ανάρτησης αέρα διασφαλίζει οδηγική άνεση και δυναμικούς χειρισμούς στο υψηλότερο επίπεδο. Η απόσβεση σε κάθε τροχό προσαρμόζεται στην τρέχουσα οδηγική κατάσταση, και μπορεί να ρυθμιστεί για πιο άνετα ή σπορ χαρακτηριστικά αν χρειαστεί.

MAGIC BODY CONTROL

Αυτό το, προσαρμοσμένο στη δυναμική οδήγησης, σύστημα προληπτικής ανάρτησης παρέχει απαράμιλλη άνεση, καθώς προσαρμόζεται στις διακυμάνσεις ή λακκούβες πριν το αυτοκίνητο φτάσει σε αυτές. Μια στερεοσκοπική κάμερα σαρώνει το δρόμο μπροστά, έτσι ώστε η απόσβεση σε κάθε τροχό να προσαρμόζεται βέλτιστα σε κάθε ανωμαλία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.mercedes-benz.gr/

Επιστροφή στο Newsbomb on wheels.

Σχετικές ειδήσεις