ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Smart Fortwo

Smart Fortwo

Η νέα γενιά του «θρύλου» των μικρών αυτοκινήτων, το smartfortwo, κρατά τα χαρακτηριστικά τα οποία την έκαναν σήμα κατατεθέν στην κατηγορία: Αυτοκίνητα πόλης.

Μεγάλη ευελιξία, μικρός κύκλος στροφής, υψηλή άνεση και έξυπνες λειτουργίες και βέβαια, πάνω από όλα είναι η δυνατότητα του να παρκάρει στις μικρότερες θέσεις στάθμευσης. Σε αυτούς τους τομείς, και το νέο smartfortwo αποδεικνύεται ξανά «μεγάλο», έχοντας μήκος μόλις 2,69 μέτρα.

smartfortwo Βασικό μοντέλο: Για τους εραστές της απλότητας

Όλα όσα χρειάζονται και τίποτα περιττό. Άφθονος εξοπλισμός ασφάλειας και πολυάριθμες έξυπνες λύσεις: Ήδη από το βασικό μοντέλο, το smartfortwo δείχνει ότι κανείς δεν μπορεί να το ξεπεράσει στο θέμα των μετακινήσεων στην πόλη. Η φιλοσοφία του smartfortwo στη γνησιότερη μορφή της.
Ο κλωβός ασφαλείας tridion σε μαύρο χρώμα είναι εξαιρετικά σταθερός και ταυτόχρονα ελαφρύς, χάρη στη σύνθεση του από χάλυβα υψηλής και υπερύψηλής αντοχής.

Το ταμπλό οργάνων και τα κεντρικά πλαίσια θυρών στο βασικό μοντέλο είναι από μαύρο σαγρέ πλαστικό ταιριάζοντας αρμονικά με το χρωματισμό της επένδυσης καθισμάτων. Οι λεπτομέρειες γύρω από τα στόμια των αεραγωγών καθώς τον πίνακα οργάνων εντυπωσιάζουν σε λευκό χρώμα, κάνοντας την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό πιο ανάλαφρη.

Επίσης, την παράσταση κλέβει το πακέτο Cool&Audio, που επίσης ανήκει στο βασικό εξοπλισμό με αυτόματο σύστημα κλιματισμού και σύστημα ήχου.
Η μαύρη επένδυση των καθισμάτων είναι εξαιρετικά ανθεκτική και εναρμονίζεται τέλεια με την επίσης μαύρη επένδυση του ταμπλό οργάνων και των κεντρικών πλαισίων των θυρών.

SmartFortwoPassion: Με πάθος στην πόλη

Αεράτο, έντονα εκφραστικό, μοντέρνο. Στη θέση οδηγού του smartfortwopassion κάθεται, όποιος προτιμά το κάτι τι ιδιαίτερο. Στο εσωτερικό υπάρχει επιλογή μεταξύ δύο εντυπωσιακών χρωματικών συνδυασμών στα υφασμάτινα καλύμματα των καθισμάτων, το ταμπλό οργάνων και το κεντρικό πλαίσιο των θυρών: Μαύρο/πορτοκαλί με μαύρες/γκρι λεπτομέρειεςή Μαύρο/λευκό με λευκές λεπτομέρειες ή Μαύρο/λευκό με γκρι λεπτομέρειες. Το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης τριών ακτίνων και ο επιλογέας ταχυτήτων επενδύονται με δέρμα. Εξωτερικά λάμπουν οι ζάντες αλουμινίου 15" σχεδίασης 8 ακτίνων σε ασημί. Αν προτιμάτε κάτι πιο κλασικό, μπορείτε να επιλέξετε την υφασμάτινη επένδυση των καθισμάτων σε μαύρο/λευκό. Εδώ σε αντίθεση με τις μαύρες εξωτερικές πλευρές των καθισμάτων, οι εσωτερικές επιφάνειες επενδύονται με λευκό χρώμα. Το ταμπλό οργάνων και τα κεντρικά πλαίσια θυρών από μαύρο ύφασμα καθώς και οι λευκές λεπτομέρειες ολοκληρώνουν τον εκφραστικό σχεδιασμό του εσωτερικού.
Στη γραμμή passion, εάν επιλέξετε το σχεδιασμό εσωτερικού σε μαύρο/πορτοκαλί, το ταμπλό οργάνων και τα κεντρικά πλαίσια θυρών επενδύονται με πορτοκαλί ύφασμα, ενώ οι διακοσμητικές λεπτομέρειες γύρω από τα στόμια των αεραγωγών και τον πίνακα οργάνων δημιουργούν αντίθεση σε μαύρο χρώμα.
Αν επιλέξετε τη διαμόρφωση του εσωτερικού σε μαύρο/λευκό, τότε το ταμπλό οργάνων και τα κεντρικά πλαίσια θυρών ντύνονται με μαύρο ύφασμα. Η ατμόσφαιρα γίνεται πιο χαλαρή με τις λευκές λεπτομέρειες γύρω από τα στόμια των αεραγωγών και τον πίνακα οργάνων – επίσης σε λευκό.

SmartFortwoPrime: Με κομψότητα στην πόλη

Κομψό, διαχρονικό, σικ. Το smartfortwoprime είναι πλούσια εξοπλισμένο και διαχρονικά κομψό. Στο εσωτερικό εναρμονίζονται τα μαύρα, δερμάτινα καθίσματα με το ταμπλό οργάνων σε μαύρο χρώμα. Αντίθεση δημιουργούν τα κεντρικά πλαίσια θυρών με γκρι ή λευκές λεπτομέρειες. Επίσης, το δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με σύστημα άμεσης διεύθυνσης καθώς και ο δερμάτινος επιλογέας ταιριάζουν τέλεια στην κομψή διαμόρφωση του εσωτερικού.
Ο νέος πίνακας οργάνων με οθόνη TFT 3,5" προβάλλει όλα τα σημαντικά δεδομένα και τις ενδείξεις που χρειάζεστε κατά την οδήγηση. Προαιρετικά, μπορείτε να εμπλουτίσετε το κέντρο πληροφόρησης του νέου smartfortwo με τα πρόσθετα όργανα, το στροφόμετρο και το ρολόι.
Το μαύρο δέρμα του εσωτερικού εξοπλισμού γίνεται πιο εξευγενισμένο με τις γκρι ή λευκές διακοσμητικές ραφές. Η εντύπωση αυτή ενισχύεται περισσότερο από το ταμπλό οργάνων και τα κεντρικά πλαίσια θυρών σε μαύρο καθώς και τις λευκές λεπτομέρειες.
Το κλασικό look ολοκληρώνεται με τις μαύρες στιλβωμένες ζάντες αλουμινίου 15΄΄ σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων.

SmartFortwo Proxy: Φτιαγμένο για περιπέτεια στην πόλη
Προοδευτικό, σπορτίφ, πρωτοποριακό. Το πρωτοποριακά διαμορφωμένο εσωτερικό του με εμφάνιση δέρματος καθώς και ύφασμα σε λευκό και μπλε με λευκές λεπτομέρειες τραβάει τα βλέμματα ακόμη και μέσα από την πανοραμική ηλιοροφή του βασικού εξοπλισμού. ή το sport δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.

Εξωτερικά, το smartfortwoproxy έχει ένα ιδιαίτερα δυναμικό παρουσιαστικό χάρη στο πακέτο Sport και τις μαύρες βαμμένες και στιλβωμένες ζάντες αλουμινίου 16" (40,6 cm) σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων.
Ο νέος πίνακας οργάνων με οθόνη TFT 3,5" προβάλλει όλα τα σημαντικά δεδομένα και τις ενδείξεις που χρειάζεστε κατά την οδήγηση. Προαιρετικά, μπορείτε να εμπλουτίσετε το κέντρο πληροφόρησης του νέου smartfortwo με τα πρόσθετα όργανα, το στροφόμετρο και το ρολόι.
Η επένδυση καθισμάτων της γραμμής proxy αναδεικνύεται με την εμφάνιση δέρματος σε λευκό χρώμα στις εξωτερικές πλευρές και τις πλάτες των καθισμάτων. Οι εσωτερικές επιφάνειες αντίθετα επενδύονται με μπλε ύφασμα όπως το ταμπλό οργάνων και τα κεντρικά πλαίσια των θυρών. Οι λευκές λεπτομέρειες ολοκληρώνουν το σχεδιασμό.

Πανοραμική ηλιοροφή

Η πανοραμική ηλιοροφή μεγέθους 1,2 τετραγωνικών μέτρων από άθραυστο πολυκαρβονικό κάνει τον εσωτερικό χώρο πιο φωτεινό και αυξάνει την αίσθηση ευρυχωρίας. Συνδυάζει δύο τμήματα από ελασματοποιημένο κρύσταλλο εμπρός και ένα σκληρυμένο κρύσταλλο ασφαλείας πίσω. Για σκίαση, έχετε στη διάθεσή σας ένα συνεχώς ρυθμιζόμενο αλεξήλιο, υφασμάτινο ρόλο. Επίσης, ο ελαφρύς χρωματισμός των κρυστάλλων φροντίζει ώστε 60% της ηλιακής ενέργειας και 100% της υπεριώδους ακτινοβολίας να μένουν εκτός.

Πακέτο Cool&Audio από τη βασική έκδοση

Εξασφαλίζει τη θερμοκρασία που επιθυμείτε: το πακέτο Cool&Audio με σύστημα αυτόματου κλιματισμού. Επιπλέον, το ενσωματωμένο σύνθετο φίλτρο εξαλείφει σχεδόν εντελώς τη γύρη και την σκόνη. Στα highlights του συστήματος ήχου περιλαμβάνεται και η τηλεφωνία Bluetooth καθώς και η εφαρμογή smartcrossconnect με πλοήγηση.

Πακέτο Sport

Περισσότερος δυναμισμός στην πόλη: πολύ εύκολα με το πακέτο Sport του βασικού εξοπλισμού. Χάρη στο κατά 10 χιλιοστά χαμηλότερο αμάξωμα, χαμηλώνει και το κέντρο βάρους εξασφαλίζοντας ακόμη καλύτερο κράτημα στο δρόμο.

Τα στοιχεία του πακέτου Sport στο εσωτερικό:

  • sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων σε δέρμα
  • sport πεντάλ σε βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία
  • Τα στοιχεία του πακέτου Sport στο εξωτερικό:
  • Ζάντες αλουμινίου 16" (40,6 cm) σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες με ελαστικά 185/50 R16 σε 6J x 16 ET44 εμπρός και 205/45 R16 σε 6,5J x 16 ET40 (R91) πίσω.
  • Sport ανάρτηση με χαμηλότερη ρύθμιση 10 χιλιοστών
  • Σύστημα εξάτμισης με χρωμιωμένο πλαίσιο σωλήνα εξάτμισης

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.smart.com/gr

Σχετικές ειδήσεις