ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Volvo S80

Volvo S80

Άνεση και ασφάλεια. Η Volvo φημίζεται για την υπεροχή της σε αυτούς τους δύο τομείς και το S80, το κορυφαίο της μοντέλο, διαπρέπει σε αυτούς. Ας δούμε αναλυτικά τα συστατικά και τις τεχνολογικές εφαρμογές που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Γείρετε πίσω και απολαύστε μια βόλτα στην πόλη στο άνετο S80. Με εσωτερικό από μαλακό δέρμα, χώρο ποδιών για ταξίδια πολλών χιλιομέτρων και αεριζόμενα μπροστινά καθίσματα σχεδιασμένα να εφαρμόζουν τέλεια στο ανθρώπινο σώμα.

Το IntelliSafe είναι η πιο πρόσφατη... σουίτα της Volvo με καινοτομίες ασφάλειας, σχεδιασμένο για να προετοιμάσει εσάς και το S80 σας για τα απρόοπτα της ζωής, όπως όταν το αυτοκίνητο μπροστά σας σταματήσει απότομα ή όταν προσπεράσετε έναν δικυκλιστή με μεγάλη ταχύτητα. Θα σας βοηθήσει ακόμη και να παραμείνετε στη λωρίδα σας ή να σταθμεύσετε σε στενό σημείο. Επιπλέον, το IntelliSafe είναι στάνταρ σε κάθε Volvo που κατασκευάζουμε.

Συνδεθείτε με το αυτοκίνητό σας
Το διαισθητικό μας σύστημα τεχνολογίας λειτουργεί με τρόπο που κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο απολαυστική σε κάθε στροφή. Σας βοηθά να βρείτε τον δρόμο σας, χώρους στάθμευσης ή, ουσιαστικά, ό,τι κι αν ψάχνετε, καθώς διατίθεται πλήρες με wifi hotspot.

SENSUS
Βιώστε μια εμπειρία πιο έξυπνης οδήγησης. Το έξυπνο αυτοκίνητο είναι και καλύτερο αυτοκίνητο. Για αυτό αναπτύξαμε τεχνολογίες που θα οδηγήσουν σε ένα διαισθητικό, ολοκληρωμένο αυτοκίνητο, απολαυστικό στην οδήγηση. Βγείτε στον δρόμο κι αρχίστε να οδηγείτε απολαμβάνοντας συνεχή ροή (streaming) μουσικής, ακούγοντας ραδιόφωνο ή ηχητικά βιβλία μέσω των αγαπημένων σας εφαρμογών που είναι ενσωματωμένες στο Sensus.

Εκφραστείτε
Κάθε είδος υμνεί το πάθος μας για λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν - από τα υψηλού επιπέδου πακέτα δερμάτινων επενδύσεων έως την πιο σπορ οδηγική συμπεριφορά.

Εξαιρετική σουηδική καλλιτεχνία
Αυτό το πακέτο με τη χαρακτηριστική υπογραφή προσδίδει στο πολυτελές σας σεντάν δεξιοτεχνία και ποιότητα ανώτερου επιπέδου, και περιλαμβάνει επενδύσεις από ξύλο καρυδιάς με πλούσιες κυματοειδείς αποχρώσεις (νερά) και γνήσιο δέρμα βακέτα.


Ό,τι κάνουν στη Volvo είναι σχεδιασμένο γύρω από τον άνθρωπο, έτσι κάθε καινοτομία που δημιουργούν είναι σχεδιασμένη για να κάνει τη ζωή πιο απλή και πιο όμορφη. Αυτό κάνει όσους δουλεύον στη Σουηδική εταιρία να είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πρόοδό μας στην απόδοση των κινητήρων , τη συνδεσιμότητα και την ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.volvocars.com/gr/μοντελα/new-models/s80

Επιστροφή στο Newsbomb on wheels.

Σχετικές ειδήσεις