Νέο Opel ASTRA: Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016

Νέο Opel ASTRA: Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το νέο Opel Astra είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016.

Με εξοπλισμό που συναντάς στην πολυτελή κατηγορία, το νέο Οpel Astra σηματοδοτεί μια τεχνολογική επανάσταση στην κατηγορία του.

Εστιασμένο στο τρίπτυχο: απόδοση, προσιτές καινοτομίες και συν¬δεσιμότητα, το νέο Opel Astra σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής και αντιπροσωπεύ¬ει ένα τεράστιο άλμα στην τεχνολογία του μέλλοντος.

Το νέο Astra διατίθεται με πλήρη γκάμα κινητήριων συνόλων που συνδυάζουν κορυφαία απόδοση, με άριστη απόκριση και ομαλή λειτουργία. Πρωταγωνιστεί ο νέος τρικύλινδρος 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo ισχύος 77 kW /105 hp, ενώ σημείο αναφοράς αποτελεί ο πετρελαιοκινητήρας 1.6 CDTI με δύο εκδόσεις ισχύος 88 kW/110 hp και 100 kW 136 hp.

Με πρωτοποριακές τεχνολογικές εφαρμογές σε όλα τα επίπεδα και μια σειρά καινοτόμων συστημάτων ασφάλειας, το νέο Astra ξεχωρίζει με το τελευταίας γενιάς σύστημα Opel Eye. Το σύστημα υποβοήθησης οδηγού Opel Eye αναγνωρίζει τα σήματα κυκλοφορίας και σας βοηθάει να παραμένετε πάντα στη σωστή λωρίδα. Σας προειδοποιεί για πιθανότητα σύγκρουσης και επεμβαίνει στο σύστημα πέδησης αν χρειαστεί.

Στο νέο Opel Astra κάνει πρεμιέρα και το βραβευμένο σύστημα προσαρμοζόμενου φωτισμού IntelliLux LED matrix light , το οποίο παρέχει τη δυνατότητα οδήγησης με τη μεγάλη σκάλα φώτων χωρίς να «τυφλώνει» τους άλλους οδηγούς, δημιουργώντας έτσι άριστες συνθήκες φωτισμού και κάνοντας τη νυχτερινή οδήγηση πιο ασφαλή. Επιπλέον, τον premium χαρακτήρα του μοντέλου ενισχύει και η επιλογή των εργονομικών καθισμάτων AGR, με πολλαπλές δυνατότητες ρύθμισης και πρόσθετα χαρακτηριστικά άνεσης, όπως η ρύθμιση πλάτης, οι θέσεις μνήμης, ο εξαερισμός και η μοναδική στην κατηγορία λειτουργία μασάζ στο κάθισμα του οδηγού του νέου Opel Astra.

Όταν η πολυτέλεια γίνεται προσιτή, σίγουρα κάποιοι θα ενοχληθούν! Ζητήστε προσφορά τώρα!

PHOTO GALLERY