ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτά είναι τα πιο εξωπραγματικά αυτοκίνητα που έχετε ποτέ δει!

Αυτά είναι τα πιο εξωπραγματικά αυτοκίνητα που έχετε ποτέ δει!

Ο Rain Prisk είναι σχεδιαστής και η βάση του είναι το Ταλίν. Έχει ήδη σχεδιάσει 80 –ναι, 80– ερμηνείες, μοναδικές και αυθεντικές, μοντέλων αυτοκινήτων. Στην καινούργια του σειρά, παρουσιάζει το μέλλον αυτοκινήτων, όπως η Porsche, η Bentley, η Chevrolet και η McLaren.

Ο ιδιόρυθμος Εσθονός σχεδιαστής δουλεύει με το photoshop της Adobe στο «Bamboo» tablet της Wacom. Παίρνει κάποια από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα του κόσμου και τα μετατρέπει σε εκπληκτικά γρήγορα off-road οχήματα. «Για μια μικρή χειμωνιάτικη διασκέδαση», παίρνει το τελευταίο πολυτελές SUV της Bentley και του προσθέτει χιονο-ερπύστριες. «Τη Ferrari με μια σκηνή στην οροφή» την έχει εξοπλίσει με ογκώδεις τροχούς off-road και ένα camper στην οροφή.

Το μέλλον των Porsche και MacLaren το φαντάζεται σε τοπία μετά την «αποκάλυψη»: φινίρισμα υπαίθρου, μια αίσθηση συντριμμιών από μια κατάσταση σωτηρίας την τελευταία στιγμή. Σαν να επιθυμεί ο Rain Prisk να θελήσουν κάποιοι να πάρουν αυτά τα αυτοκίνητα αγώνων ταχύτητας και, με σουρεαλιστική διάθεση, να θελήσουν να εξερευνήσουν βουνά.

Ίσως οι «ερμηνείες» του Rain Prisk εμπνεύσουν τους σχεδιαστές αυτοκινήτων να πάρουν, στο μέλλον, περισσότερα ρίσκα και να σχεδιάσουν αυτοκίνητα που πραγματικά υπνωτίζουν. Προς το παρόν, αρκούμαστε σε επίσκεψη στον λογαριασμό του στο Instagram.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις