Εντόπισαν τον κρατούμενο που βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό του 19χρονου - 12 οι κατηγορούμενοι

Στην Εισαγγελία υπεβλήθη η δικογραφία που σχηματίστηκε…

Κακός χαμός στη Βουλή: «Σκάσε ρε τσόκαρο!» - «Κάτσε κάτω ρε γελοίε!»

Προϋπολογισμός | Ειδήσεις: Άγρια αντιπαράθεση με αγοραίες…

Κυβερνητικές πηγές: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας

Ικανοποίηση εκφράζουν την Τετάρτη (12/12/2018) κυβερνητικές πηγές…

Κοινωνικό μέρισμα 2018 - Ανατροπή στις ημερομηνίες πληρωμών: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα

Κοινωνικό μέρισμα: Λίγο νωρίτερα η πρώτη πληρωμή…

Live Chat: Μπενφίκα-ΑΕΚ

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση της…

Βραβείο Αριστείας στην Οδική Ασφάλεια για το πρόγραμμα «Καλός Οδηγός»

Βραβείο Αριστείας στην Οδική Ασφάλεια για το πρόγραμμα «Καλός Οδηγός»

Το καινοτόμο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Καλός Οδηγός» του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου LafargeHolcim, συνεχίζει να διανύει μια διαδρομή γεμάτη αναγνώριση και επιβράβευση κατακτώντας κορυφαίες διακρίσεις.

Το διαδραστικό εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα οδικής ασφάλειας αναδείχθηκε μεταξύ των 5 πιο επιτυχημένων και πρωτοπόρων πρωτοβουλιών, αποσπώντας το Βραβείο Αριστείας στην Οδική Ασφάλεια για το 2017 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Παράλληλα, διακρίθηκε στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας, ένας καταξιωμένος θεσμός που διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος.

Ειδικότερα, σε τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι στις 26 Ιουνίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνώρισε και επιβράβευσε τις 5 καλύτερες και πιο καινοτόμες πρακτικές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Το ελληνικό πρόγραμμα «Καλός Οδηγός» κατέκτησε επάξια μία θέση ανάμεσα στις κορυφαίες πρωτοβουλίες της Ευρώπης σε θέματα οδικής ασφάλειας. Η κριτική επιτροπή ανάμεσα σε 100 υποψηφιότητες ξεχώρισε το πρόγραμμα αυτό για την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητά του, καθώς και την ευρηματικότητά του για την αντιμετώπιση των προκλήσεων αναφορικά με την προσέγγιση των επαγγελματιών οδηγών του Ομίλου.

Παράλληλα, το πρόγραμμα «Καλός Οδηγός» βραβεύθηκε στην 7η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας αποσπώντας το αριστείο στην κατηγορία «Εργαζόμενοι – Μεγάλες Επιχειρήσεις». Η διάκριση αυτή αντανακλά τη δέσμευση του Ομίλου να θέτει ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την Υγεία & Ασφάλεια των εργαζομένων και συνεργατών του.
Ο κ. Γεώργιος Μίχος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε σχετικά «Η μεγάλη επιτυχία του προγράμματος «Καλός Οδηγός» μας κάνει πραγματικά υπερήφανους. Οι διακρίσεις αυτές αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά την επίμονη και καθημερινή μας προσπάθεια για τη διασφάλιση ενός υγιούς, ασφαλούς και ποιοτικού χώρου εργασίας για τους ανθρώπους μας και τους συνεργάτες μας, καθώς και να εφαρμόζουμε καινοτόμες πρακτικές. Παραμένουμε προσηλωμένοι στη στρατηγική αυτή με στόχο να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο αυτές σημαντικές διακρίσεις αφορούν στο πρόγραμμα «Καλός Οδηγός» που σχεδιάστηκε ειδικά για τους παραπάνω από 600 επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών οχημάτων και λεωφορείων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. Το πρόγραμμα αποτελείται από αυτοτελή τηλεοπτικά επεισόδια και διαδραστικές ερωτήσεις που προβάλλονται από την ψηφιακή πλατφόρμα www.kalosodigos.gr, ενώ καλύπτει μια ευρεία γκάμα θεμάτων οδικής ασφάλειας που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες οδηγοί στην καθημερινότητά τους.