Η Bridgestone εξοπλίζει το νέο Porsche Cayenne με το κορυφαίο ελαστικό Dueler H/P Sport

Η Bridgestone εξοπλίζει το νέο Porsche Cayenne με το κορυφαίο ελαστικό Dueler H/P Sport

Η Bridgestone έχει επιλεγεί από την Porsche ως προμηθευτής ελαστικών για το Porsche Cayenne τρίτης γενιάς.

Η νέα τοποθέτηση σηματοδοτεί την επανεκκίνηση της συνεργασίας με την Porsche ως προμηθευτής αρχικού εξοπλισμού 

• Δύο διαστάσεις του Dueler H/P θα τοποθετηθούν στο νέο Porsche Cayenne
• Το Dueler H/P Sport σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε πλήρως στο Ευρωπαϊκό Τεχνικό Κέντρο της Bridgestone
• Το μίγμα διαστάσεων των ελαστικών προσφέρει βελτιωμένη σταθερότητα και δυναμική στην οδήγηση Το Dueler H/P Sport, που τοποθετείται και στις δύο ζάντες 191 and 20 ιντσών2 αναπτύχθηκε πλήρως στο Ευρωπαϊκό Τεχνικό Κέντρο της Bridgestone στη Ρώμη. Τα ελαστικά θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Bridgestone στο Poznan, στην Πολωνία.

Η Bridgestone επιστρέφει δυναμικά στην Porsche, ως προμηθευτής αρχικού εξοπλισμού. Το νέο Porsche Cayenne απαριθμεί 15 χρόνια επιτυχίας, το δε νέο μοντέλο έχει ήδη επιβληθεί σε μία σειρά πολύπλοκων και προκλητικών εξετάσεων. Παρόλο που είναι SUV, πρόκειται για ένα τυπικό, σπορ αυτοκίνητο, με νέα ελαστικά μικτών διαστάσεων, τα οποία είναι τώρα σε ζάντες τουλάχιστον 19 ιντσών. Τα ελαστικά μικτών διαστάσεων βελτιώνουν την σταθερότητα και τη δυναμική της οδήγησης στις στροφές. Τα ελαστικά Bridgestone αρχικού εξοπλισμού θα φέρουν την σήμανση N0 στο πλευρικό τοίχωμα.

ΛΑΣΤΙΧΟ 1

Ο Christophe De Valroger, Αντιπρόεδρος, Αρχικού Εξοπλισμού Ευρώπης δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που επιλεχθήκαμε ως προμηθευτής αυτού του δημοφιλούς οχήματος. Η ολοκλήρωση αυτής της εξέλιξης για έναν από τους πιο απαιτητικούς κατασκευαστές οχημάτων παγκοσμίως, αποτελεί για εμάς μεγάλη αναγνώριση. Αποδίδει με εξαιρετικό τρόπο την ποιότητα των προϊόντων μας, την ηγετική θέση, που κατέχουμε στον τομέα των τεχνολογιών των ελαστικών και τη δύναμη της συνεργασίας μας με την Porsche».

1 255/55 ZR19 εμπρός και 275/50 ZR19 πίσω
2 275/45 ZR20 εμπρός 305/40 ZR20 πίσω

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος της Bridgestone στην Ελλάδα. Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι θυγατρική εταιρεία της ΕΛΤΡΑΚ που έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία των μηχανημάτων Caterpillar στην Ελλάδα από το 1982. Η ΕΛΤΡΑΚ έχει μπει δυναμικά και στον κλάδο ανταλλακτικών αυτοκινήτων μέσω της θυγατρικής της εταιρείας ΕΛΤΡΕΚΚΑ. Η Bridgestone Europe (BSEU), με κεντρικά γραφεία στο Βέλγιο, είναι θυγατρική που ανήκει εξ ολοκλήρου στη Bridgestone Corporation, με έδρα το Τόκιο, τη μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών παγκοσμίως. Η Bridgestone Europe δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες και απασχολεί πάνω από 18.200 υπαλλήλους. Στην ευρύτερη περιοχή διαθέτει 14 εργοστάσια ελαστικών και λοιπών σχετικών προϊόντων, ένα σημαντικό κέντρο Έρευνας & Εξέλιξης, και ένα πεδίο δοκιμών. Τα κορυφαία ελαστικά της Bridgestone Europe πωλούνται σε όλο τον κόσμο.