Ο Σεμπαστιάν Οζιέ στην Volkswagen

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ στην Volkswagen

Δεν κατάφεραν να πάρουν τον Λεμπ, αλλά πήραν τον Οζιέ. Ο 27χρονος οδηγός έγινε σήμερα (23/11) ο πρώτος εργοστασιακός οδηγός της Volkswagen.

 

Το... πρώην πλήρωμα της Citroen Σεμπαστιάν Οζιέ / Ζιλιέν Ινγράσια (27 και 31 ετών ) υπέγραψε συμβόλαιο με άμεση ισχύ για το πρωτάθλημα του 2013, αναλαμβάνοντας και την εξέλιξη του αυτοκινήτου της VW. Λίγες μόνο ημέρες μετά την αποδέσμευση του από τη Citroen η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι τον εντάσσει στην ομάδα της.

Μπορεί ο Οζιέ να είχε άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Γάλλους αλλά η συνεργασία του έληξε πρόωρα και τη θέση του, στην πρωταθλήτρια ομάδα, πήρε ο Μίκο Χίρβονεν.

Η συμμετοχή της VW θα ξεκινήσει το 2013 έτσι ο Οζιέ θα έχει την ευκαιρία να «ράψει» το αυτοκίνητο στα μέτρα του και να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, μιμούμενος τον Σεμπαστιάν Λεμπ με την Citroen. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τις πρώτες εμφανίσεις του Οζιέ με το Polo R WRC, (ο Γάλλος δεν θα έχει πλήρη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, εκτός από τους αγώνες που θα επιλέξουν οι Γερμανοί ως προετοιμασία πριν από την πλήρη χρονιά τους).

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr