ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πόσο μεγάλη θα είναι η κεντρική οθόνη της νέας Mercedes C-Class;

Πόσο μεγάλη θα είναι η κεντρική οθόνη της νέας Mercedes C-Class;

Το 2021 η Mercedes θα παρουσιάσει την καινούργια γενιά του πιο δημοφιλούς της μοντέλου, της C-Class, η οθόνη της οποίας θα είναι πραγματικά τεράστια.

Του Γιάννη Σκουφή

Σε περίπου 24 μήνες από τώρα η Mercedes θα παρουσιάσει τη νέα εκδοχή της πιο μικρής κλασικής, πισωκίνητης λιμουζίνας της, της C-Class η οποία πέρα από όλα τα άλλα θα πρέπει να είναι και πολύ καλά εξοπλισμένη τεχνολογικά. Όχι μόνο σε ότι αφορά τους κινητήρες και τα συστήματα υποβοήθησής της, αλλά και το Infotainment.

Εδώ το πρότυπο στο οποίο θα βασιστούν και θα εξελίξουν οι μηχανικοί της γερμανικής εταιρείας είναι αυτό της νέας A-Class και των άλλων μικρών προσθιοκίνητων μοντέλων της μάρκας. Στην πράξη η πρόοδος θα γίνεται οπτικά αντιληπτή μέσω της κεντρικής οθόνης, η οποία θα είναι τοποθετημένη στην κεντρική κονσόλα και το μέγεθός της θα είναι πραγματικά πολύ μεγάλο σε σχέση με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Αναλογικά το μέγεθος της οθόνης, από την οποία θα ελέγχονται σχεδόν τα πάντα, θα είναι συγκρίσιμο με αυτό ενός χαρτιού Α4. Κάτι που σε απόλυτες τιμές μεταφράζεται σε 210 x 297 χιλιοστά, που είναι νούμερα αν μη τι άλλο εντυπωσιακά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Σχετικές ειδήσεις