ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πόσο λέτε ότι κοστίζει ένα σετ βαλιτσών της McLaren;

Πόσο λέτε ότι κοστίζει ένα σετ βαλιτσών της McLaren;

Πριν από μερικές εβδομάδες η βρετανική εταιρεία παρουσίασε την ολοκαίνουργια GT, το πιο άνετο αυτοκίνητο στην ιστορία της.

Του Γιάννη Σκουφή

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι ιθύνοντες της McLaren και για να πείσουν για του λόγου το αληθές τους υποψήφιους αγοραστές που θα καταβάλλουν από 187.000 ευρώ (προ φόρων) για να αποκτήσουν την GT είπαν να δημιουργήσουν και ένα σετ από βαλίτσες για τα ταξίδια τους.

Η κίνηση αυτή δεν είναι καθόλου περίεργη ή ασυνήθιστη για σούπερ σπορ μοντέλο, καθώς η GT μπορεί μεν να έχει μεν χώρους αποσκευών αξιόλογου μεγέθους -μπροστά υπάρχουν 150 λίτρα και πίσω 420, ενώ ο κινητήρας βρίσκεται πίσω από τις πλάτες των επιβατών και περίπου στο κέντρο- αλλά αυτοί έχουν και συγκεκριμένο σχήμα. Που μπορεί κανείς να το εκμεταλλευθεί πλήρως μόνο με τα κατάλληλα αξεσουάρ της ίδιας της McLaren.

Το σετ λοιπόν περιλαμβάνει μία κλασική βαλίτσα αεροπορικού τύπου, μια μικρότερη σε στιλ σακβουαγιάζ και μια όρθια που χωρά μέχρι και μπαστούνια του γκολφ. Όλα αυτά μαζί κοστίζουν 12.400 ευρώ, ενώ φυσικά όλα διατίθενται και μεμονωμένα. Πιο προσιτή είναι η μικρότερη τσάντα που ξεκινά από τα 1.850 ευρώ, ενώ η πιο ακριβή είναι η όρθια για τα μπαστούνια του γκολφ που κοστίζει 5.460 ευρώ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Σχετικές ειδήσεις