ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η DS Automobiles με εντυπωσιακή παρουσία στην «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

Η DS Automobiles με εντυπωσιακή παρουσία στην «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

Η γαλλική εταιρεία DS Automobiles ήταν παρούσα για μία ακόμα χρονιά στη μοναδική ετήσια έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, “Αυτοκίνηση Anytime 2019”, που πραγματοποιήθηκε από 9 έως και 17 Νοεμβρίου 2019 στον εκθεσιακό χώρο του Ολυμπιακού Ακίνητου Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

Στο εντυπωσιακό περίπτερο της DS Automobiles βρέθηκε πλήθος κόσμου από τον δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο, όπως οι αγαπημένοι καλλιτέχνες, κα Έλενα Παπαρίζου και κος Πάνος Μουζουράκης, ο Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης κος Κώστας Κοκκινάκης, οι παρουσιάστριες κα Νικολέτα Ράλλη, η κα Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η κα Σ. Πασχάλη, ο παρουσιαστής κος Κωνσταντίνος Βασσάλος, καθώς και φίλοι και συνεργάτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα κορυφαία μοντέλα της εταιρίας με την Avant-Garde σχεδίαση, την πολυτέλεια και την προηγμένη τεχνολογία.

Η μάρκα πιστή στο DNA της, δε σταματά να προκαλεί το κατεστημένο και να ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών παρουσίασε σε Πανελλήνια Πρεμιέρα στην Έκθεση τα δύο νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα, DS 3 CROSSBACK E-TENSE και DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 και έδωσε στους επισκέπτες την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα κορυφαία χαρακτηριστικά που κάνουν τα νέα μοντέλα ξεχωριστά, όπως υλικά υψηλής αισθητικής και ποιότητας, κατασκευασμένα από εξειδικευμένους τεχνίτες, συνδυάζοντας την δεξιοτεχνία με τη σύγχρονη αισθητική και τη γαλλική φινέτσα. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της επίσημης δημοσιογραφικής παρουσίασης στα εγκαίνια της Έκθεσης “Αυτοκίνηση Anytime 2019”, όπου ο κύριος Δημήτρης Καββούρης, Chief Operating Officer της μάρκας DS Automobiles στην Ελλάδα, καλωσόρισε τους επισκέπτες στο περίπτερο και παρουσίασε τα δυναμικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά των δύο νέων μοντέλων. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη στρατηγική της μάρκας, καθώς η DS Automobiles στη χώρα μας έχει το υψηλότερο ποσοστό αύξησης (+292%) κατά το 2019 στις 18 χώρες της Ευρώπης! Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην εστίαση της DS Automobiles στα ηλεκτρικά οχήματα με την κωδική ονομασία E-Tense – Haute Couture Electric, καθώς η DS Automobiles φέρνει στην παραγωγή την πολυετή τεχνογνωσία της από την παρουσία της στη Formula E, όντας η Πρωταθλήτρια τόσο στους κατασκευαστές, όσο και στους οδηγούς. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κος Laurent Baumann, Brand Director DS Automobiles.

Η πανίσχυρη plug-in υβριδική έκδοση του DS 7 CROSSBACK E-TENSE αντιπροσωπεύει την πολυτέλεια που συνδυάζεται απόλυτα με την νέα υβριδική τεχνολογία Plug-in Hybrid. Πρόκειται για ένα premium μοντέλο επιδόσεων που είναι ταυτόχρονα και οικονομικό στη χρήση του. Mε συνδυαστική απόδοση 300 ίππων, κίνηση και στους 4 τροχούς και 60χλμ. αυτονομία (WLTP) με την επιλογή κίνησης μηδενικών εκπομπών (αμιγώς ηλεκτροκίνητο), oι μηχανικοί της DS Automobiles δημιούργησαν ένα εξαιρετικά ευφυές μοντέλο με μοναδική σχεδιαστική αρχιτεκτονική.

Μία μοναδική και εντελώς καινούργια εμπειρία οδήγησης χαρίζει το DS 3 CROSSBACK E-TENSE με 100% ηλεκτρική κίνηση που συνδυάζει τη δύναμη με την ευελιξία, λειτουργώντας εντελώς αθόρυβα. Το σχολαστικά σχεδιασμένο και τεχνολογικά προηγμένο εσωτερικό του διακρίνεται και για την αίσθηση πλήρους απομόνωσης από εξωτερικούς θορύβους και κραδασμούς, που προσφέρει στους επιβάτες, αφήνοντάς τους απερίσπαστους να απολαύσουν τη χαρά της οδήγησης. Με αυτονομία που φθάνει τα 320 χιλιόμετρα (WLTP), το DS 3 CROSSBACK E-Tense δείχνει το δρόμο στη νέα γενιά ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, δυναμικό παρών έδωσαν και τα συμβατικά μοντέλα της εταιρείας, το απόλυτα εκλεπτυσμένο DS 7 CROSSBACK που συνδυάζει αρμονικά τη γαλλική τεχνογνωσία με τεχνολογίες αιχμής, αλλά και το DS 3 CROSSBACK, το “Icon of Hig-tech style” αυτοκίνητο που αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας σε compact διαστάσεις. Ανανεώνουμε, λοιπόν, το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά στην «Αυτοκίνηση 2020»!

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Πνίγηκε η Χαλκιδική - Κινδύνευσαν άνθρωποι, κατέρρευσαν δρόμοι (pics+vids)

Σχετικές ειδήσεις