Το νέο Renault Clio διαθέτει το DNA της επιτυχίας

Το νέο Renault Clio διαθέτει το DNA της επιτυχίας

Newsroom Newsroom

Τριάντα ολόκληρα χρόνια στην πρώτη γραμμή, περισσότερες από 15 εκατομμύρια πωλήσεις, από το 2013 και μετά κορυφαίο υπερ- μίνι πανευρωπαϊκά, ενώ κάθε μια από τις γενιές του αναβάθμιζε την κατηγορία Β εισάγοντας καινούργιες τεχνολογίες και στοιχεία.

Με τα παραπάνω θα μπορούσε κανείς να δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα της μέχρι τώρα εξαιρετικής πορείας του πιο δημοφιλούς γαλλικού μοντέλου, του Renault Clio, η πέμπτη, ολοκαίνουργια γενιά του οποίου είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει αυτήν την πορεία επιτυχίας. Το νέο μοντέλο έχει σχεδιαστεί με βάση την αρχή της «Εξέλιξης και Επανάστασης» και διευρύνει σημαντικά αυτά που μπορεί να προσφέρει ένα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κλάσης.

Το νέο Clio έχει ξεκάθαρα το DNA του νικητή αλλά και του ιδιαίτερα σημαντικού μοντέλου της προηγούμενης γενιάς, που κάθε χρόνο, από το 2012 έως και το 2018, γινόταν όλο και πιο δημοφιλές. Έτσι είναι άμεσα αναγνωρίσιμο αλλά ταυτόχρονα και ιδιαίτερα εξελιγμένο. Σε όλους, ανεξαιρέτως, τους τομείς.

Αισθητικά είναι πιο μοντέρνο και νεανικό χάρη στις πιο σμιλευμένες γραμμές του και την πιο εμφατική του μάσκα, η οποία συνδυάζεται με έναν πιο χαρακτηριστικό εμπρός προφυλακτήρα με πιο τονισμένη εισαγωγή αέρα καθώς και με στάνταρ LED προβολείς που έχουν σχεδιαστεί με βάση τη φωτεινή υπογραφή C-Shape -υπάρχει και πίσω- που χαρακτηρίζει όλα τα καινούργια Renault.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved