ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε ποια Audi επέλεξαν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης ως προσωπικά τους αυτοκίνητα

Δείτε ποια Audi επέλεξαν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης ως προσωπικά τους αυτοκίνητα

Η Audi είναι χορηγός της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2003 και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παρέδωσε στους παίκτες της διάσημης ομάδας αλλά και στον προπονητή τους Zinedine Zidan τα καινούργια τους «υπηρεσιακά» αυτοκίνητα. Με τα οποία θα μετακινούνται και θα εμφανίζονται στις επίσημες εκδηλώσεις της ομάδας.

 

Του Γιάννη Σκουφή

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος το πιο δημοφιλές μοντέλο μεταξύ των ποδοσφαιριστών ήταν το Q7 στην έκδοσή του 50 TDI, το οποίο επέλεξαν συνολικά 11 παίκτες, οι Brahim Diaz, Luka Jovic, Alphonse Areola, Mariano Diaz, Luka Modric, Eder Militao, Rodrygo Goes, Carlos Casemiro, Ferland Mendy, Gareth Bale και Isco Alarcon.

Το κουπέ alter ego του, το Q8 ήταν η επιλογή 7 παικτών, των Dani Carvajal, Lucas Vasquez, Toni Kroos, James Rodriguez, Eden Hazard, Fede Valverde και Nacho Fernandez, ενώ ο αρχηγός Sergio Ramos επέλεξε όπως και πέρυσι τη λιμουζίνα της μάρκας το A8. Το δικό του alter ego, το Α7 Sportback επέλεξαν οι Vinicius Junior, Alvara Odriozola, Marco Asensio και Marcelo Vieira, ενώ ο Zidan μαζί με τους Karim Benzema και Thibaut Courtois.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το πρώτη ηλεκτρικό Audi, το e-tron, ήταν η επιλογή ενός και μόνο παίκτη της Βασίλισσας, του Raphael Varane, που ίσως έχει τις μεγαλύτερες οικολογικές ανησυχίες από όλους.