ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτό είναι το απόλυτο αυτοκίνητο για εργασιομανείς

Αυτό είναι το απόλυτο αυτοκίνητο για εργασιομανείς

Το συγκεκριμένο Toyota θα μπορούσε να είναι και το μόνιμο γραφείο ενός υψηλά ιστάμενου στελέχους.

Του Γιάννη Σκουφή

Πολλά στελέχη, ιδιαίτερα από τα κορυφαία, συνηθίζουν να εργάζονται και στο αυτοκίνητό τους, ειδικά αν έχουν και οδηγό. Στην περίπτωση του Toyota Sienna των φωτογραφιών μας, ενός πολυμορφικού που πωλείται κατά κύριο λόγο στις ΗΠΑ, η υπόθεση κινητό γραφείο έχει περάσει σε άλλη διάσταση.

Έτσι έχουν αφαιρεθεί όλα τα πίσω καθίσματα και προς τα πίσω έχει τοποθετηθεί μια δερμάτινη πολυθρόνα με ενσωματωμένη ζώνη ασφαλείας η οποία περιβάλλεται από δύο κατασκευές. Οι οποίες θα μπορούσε κανείς να πει πως αποτελούν τα δύο άκρα ενός γραφείου, καθώς o εργαζόμενος μπορεί να τραβήξει από την αριστερή μια επιφάνεια πάνω στην οποία θα μπορεί να ακουμπήσει το laptop του.

Εντύπωση προκαλεί το παλιομοδίτικο τηλέφωνο, ενώ η μεγάλη ασημένια επιφάνεια στη δεξιά βάση είναι το καπάκι ενός μικρού ψυγείου, μιας και η δουλειά θέλει και τα κομφόρ της.

Όπως για παράδειγμα και μια αναδιπλούμενη οθόνη στην οροφή, ενώ όλος ο χώρος είναι επενδεδυμένος με παχιά μοκέτα που συμβάλλει με τη σειρά της στην αίσθηση πολυτέλειας.

Προφανώς όποιος είχε δώσει την αρχική παραγγελία ήταν μερακλής και ίσως και για αυτό υπάρχουν δύο ηλιοροφές, ενώ η είσοδος είναι ιδιαίτερα άνετη χάρη στις δύο μεγάλες συρόμενες πόρτες.