ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Toyota Ελλάς ξεκινά τις online πωλήσεις για όλη τη γκάμα της

Η Toyota Ελλάς ξεκινά τις online πωλήσεις για όλη τη γκάμα της

Όσοι επιλέξουν ως καινούργιο αυτοκίνητο ένα μοντέλο της Toyota έχουν την επιλογή της άμεσης και εύκολης παραγγελίας online αυτοκινήτου.

Του Γιάννη Σκουφή

Οι online πωλήσεις της Toyota στη χώρα μας έχουν ξεκινήσει από το Δεκέμβριο του 2018 όταν διατέθηκαν αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου 65 υβριδικά Yaris e-energy.

Η ανταπόκριση ήταν θετική, οπότε σε συνδυασμό με την αυξανόμενη διάθεση των καταναλωτών να επιλέξουν όπως και κάθε άλλο καταναλωτικό προϊόν online το αυτοκίνητο τους -ειδικά με τις τρέχουσες συνθήκες στις οποίες η απουσία φυσικής επαφής με το κατάστημα δημιουργεί συνθήκες ασφάλειας- εξελίχθηκε μια νέα εφαρμογή «online κράτησης».

Η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στο επίσημο site της Toyota Ελλάς (www.toyota.gr), είναι εύχρηστη και συμβατή με τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone, με απόλυτη ασφάλεια χωρίς περίπλοκες διαδικασίες, καθώς ολοκληρώνεται σε τέσσερα απλά βήματα:

  1. Διαμόρφωση του αυτοκινήτου επιλογής με 100% παραμετροποίηση, με τη δυνατότητα επιλογής μοντέλου, έκδοσης, χρώματος και αξεσουάρ
  2. Συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων, το ποσό της προκαταβολής και της επιλογής του επίσημου αντιπρόσωπου από τον οποίο θα γίνει η παραλαβή του αυτοκινήτου
  3. Επιβεβαίωση για την ορθότητα των προσωπικών στοιχείων
  4. Πληρωμή προκαταβολής με χρήση πιστωτικής κάρτας και δυνατότητα εκτύπωσης παραγγελίας.

Ο εξουσιοδοτημένος έμπορος της Toyota Ελλάς αναλαμβάνει στη συνέχεια τη διευθέτηση της παραγγελίας και της ενημέρωσης του πελάτη για την άφιξη του μοντέλου της επιλογής του, όταν αυτό θα είναι έτοιμο προς παράδοση από το κατάστημα.

Ο χρήστης της εφαρμογής της «online κράτησης αυτοκινήτου» μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε προωθητικό πρόγραμμα είναι σε ισχύ κατά την περίοδο της κράτησης, ενώ επιπλέον έχει τη δυνατότητα της ακύρωσης και της επιστροφής όλου του ποσού της προκαταβολής.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο και υποστηρίζεται από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Toyota Ελλάς μέσω email και τηλεφώνου, καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.