ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H αποθέωση της ματαιοδοξίας: Κιτ που κάνει το RAV4 της Toyota να μοιάζει με τη Lamborghini Urus

H αποθέωση της ματαιοδοξίας: Κιτ που κάνει το RAV4 της Toyota να μοιάζει με τη Lamborghini Urus

Αν έχετε Toyota RAV4 αλλά θα θέλατε μια Lamborghini Urus υπάρχει λύση που θα σας ικανοποιήσει.

Του Γιάννη Σκουφή

Οι εταιρείες μετατροπών συνήθως βελτιώνουν κάποια μοντέλα τόσο μηχανολογικά όσο και οπτικά, προκειμένου να γίνουν πιο δυναμικά και κατά συνέπεια και πιο ελκυστικά. Υπάρχουν όμως και κάποιες που εξελίσσουν ειδικά κιτ που τα κάνουν να μοιάζουν με κάποια άλλα, πιο εντυπωσιακά και πιο ακριβά αυτοκίνητα.

Μια από αυτές τις εταιρείες είναι και η ιαπωνική Alberno, που στη γκάμα των προϊόντων της έχει ένα κιτ με τον κωδικό XR51. Το οποίο προορίζεται για το πιο δημοφιλές SUV παγκοσμίως, τo Toyota RAV4 και αν τοποθετηθεί θα το κάνει να μοιάζει με το πιο γρήγορο SUV παραγωγής στον κόσμο και ένα από τα πιο ακριβά.

Ο λόγος για την Urus της Lamborghini, την εμφάνιση της οποίας το εμπρός μέρος του RAV4 της Alberno την προσομοιάζει με ιδιαίτερη επιτυχία. Το πίσω μέρος δεν έχει και μεγάλη συνάφεια, αλλά αυτό μάλλον λίγο ενοχλεί μιας και οι εντυπώσεις, ειδικά αν το βλέπεις από τον εσωτερικό καθρέφτη, δημιουργούνται από τη μάσκα.

Ενδιαφέρον είναι πως το συγκεκριμένο κιτ δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό. Ο εμπρός προφυλακτήρας, που όπως είπαμε είναι και το πιο βασικό στοιχείο, κοστίζει σχεδόν 1.300 δολάρια, ενώ το πλήρες πακέτο, που περιλαμβάνει και μαρσπιέ και σπόιλερ για το πάνω μέρος της πίσω πόρτας τιμάται περίπου 2.250 δολάρια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Όλα όσα θα αλλάξουν στις μετακινήσεις μας με αεροπλάνα και πλοία – Τι θα γίνει με τα ξενοδοχεία