ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πόσο μήκος έχει η οθόνη του ηλεκτρικού Cadillac Lyriq;

Πόσο μήκος έχει η οθόνη του ηλεκτρικού Cadillac Lyriq;

To νέο ηλεκτρικό crossover της Cadillac λέγεται Lyriq και θέτει υποψηφιότητα για τη μεγαλύτερη οθόνη που υπάρχει σε μοντέλο παραγωγής.

Του Γιάννη Σκουφή

Πόσο μεγάλη μπορεί να γίνει η οθόνη ενός αυτοκινήτου; Η απάντηση στην ερώτηση μάλλον θα πρέπει να είναι όσο το πλάτος ανάμεσα στις δύο εμπρός κολώνες του, μιας και τα μεγέθη των οθονών διαρκώς αυξάνονται.

Και δεν μιλάμε μόνο για τους συνδυασμούς δύο ή περισσοτέρων οθονών αλλά και για τις ενιαίες, το μήκος των οποίων έχει φτάσει μέχρι στιγμής τα 83,2 εκατοστά και το πλάτος τους τα 12,7 εκατοστά. Συγκεκριμένα αυτές είναι οι διαστάσεις της οθόνης του νέου ηλεκτρικού crossover της Cadillac, του Lyriq, η οποία πρέπει να είναι η μεγαλύτερη «μονοκόμματη» σε μοντέλο παραγωγής.

Η συνολική επιφάνειά της μπορεί να φιλοξενεί μια και μόνο απεικόνιση ή να διαιρείται σε τρία μέρη. Το αριστερό που είναι αφής περιλαμβάνει τα εικονικά μπουτόν των φώτων και του Head Up Display, το μεσαίο στο οποίο οι επιλογές γίνονται μέσω περιστροφικού διακόπτη είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, ενώ το δεξί, που είναι και πάλι αφής, είναι για το σύστημα infotainment.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.