ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο Ronaldo πήρε ακόμα μια Bugatti για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με τη Juventus

Ο Ronaldo πήρε ακόμα μια Bugatti για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με τη Juventus

Και μάλιστα όχι όποια και όποια αλλά τη συλλεκτική Centodieci, η οποία θα κατασκευαστεί μόλις 10 φορές.

Του Γιάννη Σκουφή

O ένατος τίτλος για τη Juventus στη σειρά «κλείδωσε» με τη νίκη της επί της Sampdoria και όπως συνηθίζει ο σταρ της πρωταθλήτριας Ιταλίας αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Christiano Ronaldo έκανε (ακόμα) ένα δώρο στον εαυτό του.

Και πάλι αυτοκίνητo και πάλι μια Bugatti, η οποία θα μπει στο γκαράζ του δίπλα στη Chiron αλλά και στη Veyron που έχει ήδη στην κατοχή του. Ο λόγος για τη συλλεκτική Centodieci, η οποία έχει μια τιμή που ξεκινά από τα 4,7 εκατομμύρια ευρώ. Τα οποία ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φυσικά και δεν έχει κανένα πρόβλημα να πληρώσει, καθώς μόνο από τη Juventus είχε εισπράξει το ποσό των σχεδόν 90,0 εκατομμυρίων ευρώ για τετραετές συμβόλαιο.

Η καινούργια Bugatti του Ronaldo ναι μεν βασίζεται στη Chiron αλλά ταυτόχρονα διαφοροποιείται και αισθητά από αυτήν. Η εξωτερική της εμφάνιση είναι τελείως διαφορετική και παραπέμπει την ΕΒ110, την πρώτη σύγχρονη Bugatti που μεσουρανούσε στις αρχές της δεκαετίας του ΄90.

Επίσης ο W16 των 8.000 κυβικών αποδίδει εδώ 1.600 ίππους έναντι 1.500 της στάνταρ εκδοχής του.

Πάντως ο Christiano Ronaldo θα πρέπει να κάνει λίγο υπομονή μέχρι να οδηγήσει το δώρο του, μιας και οι παραδόσεις της Centodieci δεν θα ξεκινήσουν πριν το 2021.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αλλάζουν όλα στη διασκέδαση -Τι ισχύει από αύριο σε μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια