ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η ανανεωμένη έκδοση του Peugeot 3008 θα παρουσιαστεί την 1η Σεπτεμβρίου

Η ανανεωμένη έκδοση του Peugeot 3008 θα παρουσιαστεί την 1η Σεπτεμβρίου

Την πρώτη μέρα του φθινοπώρου έχει επιλέξει η Peugeot για να παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του επιτυχημένου SUV της.

Του Γιάννη Σκουφή

Την 1η Σεπτεμβρίου λοιπόν θα παρουσιαστεί επίσημα η τελευταία και ανανεωμένη εκδοχή του 3008, του μεσαίου SUV της Peugeot που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και στη χώρα μας.

Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχουν κατά καιρούς διαρρεύσει η εικόνα θα ακολουθήσει τα πρότυπα των 208 και 2008. Αυτό σημαίνει στην πράξη μια πιο μεγάλη μάσκα σε συνδυασμό με επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και κάθετα LED φώτα ημέρας και φλας.

Οι αλλαγές στο εσωτερικό θα είναι ακόμα πιο λίγες και θα περιορίζονται στην αναβάθμιση του συστήματος infotainment σε συνδυασμό και με μια ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη.

Εκεί που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρχει καμία διαφοροποίηση είναι στη γκάμα των κινητήρων, με τα σύνολα βενζίνης να ξεκινούν και πάλι από τα 1.200 κυβικών και αυτά του πετρελαίου από τα 1.500. Το παρόν θα δίνουν και πάλι οι δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις με τους 225 και 300 ίππους.

Το Peugeot 3008 είναι πανευρωπαϊκά το τρίτο πιο δημοφιλές SUV της κατηγορίας του. Πρώτο είναι το VW Tiguan και δεύτερο το Nissan Qashqai με τις διαφορές μεταξύ των τριών να είναι μικρές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ωμή απειλή πολέμου από Τσαβούσογλου: «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί και δεν θα είναι ατύχημα»