ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο εξομοιωτής της Aston Martin κοστίζει όσο μια Mercedes-AMG E 53

Ο εξομοιωτής της Aston Martin κοστίζει όσο μια Mercedes-AMG E 53

Η Aston Martin δεν ασχολείται μόνο με τα σούπερ σπορ μοντέλα αλλά και με πολλά άλλα. Μεταξύ αυτών και οι εξομοιωτές.

Του Γιάννη Σκουφή

Οι μάρκες με βαρύ όνομα σαν την Aston Martin, που είναι άμεσα συνδεδεμένες με την πολυτέλεια και τις επιδόσεις έχουν σχεδιαστικά τμήματα που δραστηριοποιούνται και σε άλλους τομείς. Αυτό της βρετανικής εταιρείας για παράδειγμα έχει σχεδιάσει από γκαράζ μέχρι έπιπλα για ξενοδοχεία και από σκάφη μέχρι και υποβρύχια.

Τελευταία συνεργάστηκε με την εταιρεία τεχνολογίας Curv Racing Simulators για έναν κορυφαίο εξομοιωτή οδήγησης, ο οποίος ονομάζεται AMR C-01 και κοστίζει στη Μεγάλη Βρετανία από 62.000 ευρώ προ φόρων. Όσο δηλαδή ένα καλό σπορ μοντέλο, όπως π.χ. η Mercedes-AMG E 53 4MATIC των 435 ίππων.

Ο AMR C-01 έχει ένα εμπρός μέρος που παραπέμπει στις χαρακτηριστικές μάσκες των Aston Martin και έχει σχεδιαστεί γύρω από έναν μονοκόκ πλαίσιο από ανθρακονήματα. Η θέση οδήγησης είναι αντίστοιχη με αυτήν της Valkyrie, διαθέτει το καλύτερο hardware που είναι διαθέσιμο και λογισμικό της Assetto Corsa που λέγεται ότι είναι πολύ κοντά στην πραγματική οδήγηση.

Αν πάντως θέλει κανείς μπορεί να τον έχει και στο ίδιο χρώμα με την Aston Martin που ενδεχόμενα παρκάρει στο γκαράζ του σπιτιού του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μεσογειακός κυκλώνας: Θα «χτυπήσει» την Ελλάδα; Όλη η αλήθεια (vid)