ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μην είσαι αφελής στην ασφάλεια του οχήματός σου!

Μην είσαι αφελής στην ασφάλεια του οχήματός σου!

Επειδή η ασφάλεια αυτοκινήτου, σπιτιού σου και πάνω απ’ όλα της υγείας σου, είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός πριν επιλέξεις ένα πρόγραμμα.

Η πιο αποτελεσματική επιλογή είναι να ασφαλιστείς online και να συγκρίνεις ο ίδιος καλύψεις, όρους και τιμές. Γι’ αυτό το λόγο, για να μην μπεις καν στον κόπο να κάνεις έρευνα αγοράς, το insurancemarket.gr τσεκάρει για λογαριασμό σου τον ασφαλιστικό κλάδο, «σκανάρει» τις ασφαλιστικές εταιρείες και σου προσφέρει προγράμματα μόνο από τις πιο αξιόπιστες!

Η ασφάλιση μέσω του insurancemarket σου δίνει μία σειρά δυνατοτήτων που διασφαλίζουν τη γρήγορη, εύκολη και αξιόπιστη ολοκλήρωση της διαδικασίας:

  • Σύγκριση προγραμμάτων:Τι καλύτερο από το να αξιοποιήσεις προς όφελός σου τον ανταγωνισμό των ασφαλιστικών εταιρειών; Σε 1 λεπτό μπορείς να κάνεις έρευνα αγοράς για 25+ ασφαλιστικές εταιρείες και να δεις πόσα χρήματα μπορείς να εξοικονομήσεις.
  • Αναλυτική περιγραφή καλύψεων: Δεν είσαι υποχρεωμένος να είσαι γνώστης των ασφαλιστικών όρων. Γι’ αυτό το λόγο το insurancemarket.gr σου προσφέρει αναλυτική περιγραφή των καλύψεων. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις μελετήσεις προσεχτικά, ενώ ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιες είναι οι πιο σημαντικές για σένα.
  • Προσθαφαίρεση καλύψεων:Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία της πλατφόρμας είναι η προσθαφαίρεση καλύψεων. Επιλέγεις τις καλύψεις που επιθυμείς και με ένα κλικ μπορείς να συγκρίνεις όλα τα προγράμματα που τις παρέχουν. Έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις καλύψεις ανάλογα με το δικό σου budget και έτσι μπορείς να διαλέξεις τη φθηνότερη λύση χωρίς να κάνεις… εκπτώσεις.
  • Εγγύηση χαμηλότερης τιμής: Σου προσφέρει την ασφάλεια ότι αυτό που αγοράζεις είναι στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Έτσι δεν χρειάζεται να έχεις… δεύτερες σκέψεις για την ασφάλεια που αγοράζεις.
  • Best Price Alert: Ήρθε η ώρα της ανανέωσής σου και συνεχίζεις να είσαι σίγουρος ότι έχεις την καλύτερη τιμή, γιατί αν βρεθεί καλύτερη, θα στο σε ενημερώσουν! Η αποκλειστική δωρεάν υπηρεσία Best Price Alert, ψάχνει την αγορά για εσένα και αν βρεθεί χαμηλότερο ασφάλιστρο από αυτό που είχες από 3€ και πάνω, θα ενημερωθείς εγκαίρως! Ποιος άλλος θα το κάνει αυτό για εσένα;
  • Άμεση έκδοση συμβολαίου: Όταν ο μέσος χρόνος της online αγοράς ασφάλειας διαμορφώνεται στα 2 λεπτά, δεν θα μπορούσε το insurancemarket να μην σου παρέχει άμεση έκδοση συμβολαίου. Με το που ολοκληρώνεις την αγορά του ασφαλιστικού προγράμματος που επιθυμείς, η διαδικασία τρέχει με ιλιγγιώδη ρυθμό και σε 1 λεπτό το συμβόλαιο βρίσκεται στο email σου. Τόσο απλά.
  • Εξειδικευμένοι insurance experts: Έχεις κουραστεί να ακούς για την τέλεια εξυπηρέτηση και όταν χρειάζεσαι κάτι να μην μπορείς να βρεις κανέναν για να συνεννοηθείς ή να σου λύσει το πρόβλημα; Στο insurancemarket θα βρεις πραγματική 24ωρη εξυπηρέτηση και όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Εξειδικευμένοι insurance experts θα σε κατευθύνουν και θα σου λύσουν κάθε απορία για οτιδήποτε χρειαστείς, από το πιο απλό έως το πιο σύνθετο. Όχι μόνο κατά την επιλογή του συμβολαίου αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ασφάλισής σου έως και την αποζημίωσή σου.
  • Συνεχής αξιολόγηση: Όταν θέλεις να προσφέρεις το καλύτερο πρέπει να ακούς τις παρατηρήσεις των πελατών σου. Αυτή την φιλοσοφία ακολουθεί η ομάδα του insurancemarket. Έτσι κάθε πελάτης μπορεί να τσεκάρει χιλιάδες reviews άλλων πελατών για τις ασφαλιστικές, τα συμβόλαια και την εξυπηρέτηση.

Tip 1: Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να «ανακαλύψεις», ενδεχομένως, ορισμένες καλύψεις των οποίων δεν γνωρίζεις τη χρησιμότητα, όπως η θραύση κρυστάλλων ή η διαφορά μεταξύ οδικής βοήθειας και φροντίδας ατυχήματος. Έτσι θα μπορείς να διαμορφώσεις το συμβόλαιό σου με τις καλύψεις που χρειάζεσαι και να γλιτώσεις χρήματα.

Tip 2: Ναι, μπορείς όντως να ασφαλιστείς σε 2 λεπτά. Όμως αν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις μη βιαστείς. Διάβασε προσεχτικά τις προσφορές των εταιρειών πριν επιλέξεις το συμβόλαιο που σου ταιριάζει.