ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Tο Hyundai i30 N έγινε ακόμα πιο σπορ

Tο Hyundai i30 N έγινε ακόμα πιο σπορ

Με πιο δυναμική εμφάνιση, 280 ίππους και πλέον και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (N DCT) με 8 σχέσεις  

Του Γιάννη Σκουφή

Η Hyundai προχώρησε στην ανανέωση της κορυφαίας σπορ έκδοσης Ν του i30. H οποία δεν άλλαξε ριζικά αλλά ουσιαστικά, έχοντας πλέον ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση.

Έτσι λοιπόν το i30 N στην τελευταία εκδοχή του έχει πιο μεγάλη μάσκα σε συνδυασμό με νέους, πιο επιθετικούς προφυλακτήρες και επανασχεδιασμένους προβολείς LED. Διαφοροποιημένα είναι και τα πίσω φώτα, ο διαχύτης τονίζεται ακόμα περισσότερο, ενώ η εικόνα ολοκληρώνεται από τις νέες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών, οι οποίες είναι και πιο ελαφριές.

Στο εσωτερικό έχει αναβαθμιστεί το σύστημα infotainment η οθόνη του οποίου μπορεί να φτάσει και τις 10,25 ίντσες, ενώ η ομάδα των συστημάτων υποβοήθησης έχει πλέον καινούργιες λειτουργίες.

Ο τετρακύλινδρος T-GDI των 2.000 κυβικών αποδίδει στην top έκδοσή του 280 ίππους και 392 Nm, που εξασφαλίζουν ένα 0-100 χλμ./ ώρα σε μόλις 5,9 δεύτερα. Το κιβώτιό του μπορεί να είναι -για πρώτη φορά- το αυτόματο διπλού συμπλέκτη N DCT των 8 σχέσεων. Όσο για τη βασική έκδοση του κινητήρα αποδίδει και πάλι 250 ίππους και 353 Nm. Εδώ η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ ώρα ολοκληρώνεται σε 6,4 δεύτερα.

Το καινούργιο Hyundai i30 N θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά την άνοιξη του 2021.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το μυστικό σχέδιο του Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας