ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Maserati Shamal είναι ένα νοσταλγικό ταξίδι στα 90's

H Maserati Shamal είναι ένα νοσταλγικό ταξίδι στα 90's

Απολαυστική, όπως και κάθε της φωτογραφία.

 

Ένα από τα πιο σπάνια και ποθητά αυτοκίνητα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας σκοπεύει να κάνει και πάλι την εμφάνισή του στους δρόμους. Η Fuori Serie, δηλαδή το τμήμα της Maserati που ασχολείται με τις bespoke και custom παραγγγελίες, ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Instagram ότι θα φέρει και πάλι τον αέρα των ένδοξων 90s, αυτή τη φορά χωρίς προβλήματα αξιοπιστίας.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστα τα τεχνικά στοιχεία της Rekall (το λογοπαίγνιο-τίτλος της αναβιωμένης Shamal) και αν θα θυμίζει σε κάτι τον 3,2 λίτρων V8 με τα διπλά τούρμπο της αυθεντικής, αλλά τα πρώτα σχέδια είναι άκρως εντυπωσιακά. Οι τετράγωνοι όγκοι και οι αιχμηρές γραμμές δίνουν τον τόνο με τον ρετροφουτουριστικό πίνακα οργάνων να ολοκληρώνει το νοσταλγικό ταξίδι.

Για την ώρα η Maserati μετράει τον σφυγμό της αποδοχής του project από το κοινό για να δώσει το πράσινο φως για την παραγωγή του. Τα πρώτα δείγματα είναι ενθουσιώδη και μάλλον θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις και περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες το προσεχές διάστημα.