ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Ares Design μετατρέπει το Tesla Model S σε κάμπριο - Φανταζόμαστε και άλλα μοντέλα

Η Ares Design μετατρέπει το Tesla Model S σε κάμπριο - Φανταζόμαστε και άλλα μοντέλα

Η κατασκευή από καροσερίες ειδικών αμαξωμάτων φαίνεται πως επιστρέφει δειλά δειλά στο προσκήνιο.

Του Γιάννη Σκουφή

Η ιταλική Ares Design ασχολείται και με μετατροπές γνωστών μοντέλων, αλλά αυτή τη φορά προχώρησε αρκετά βήματα παρακάτω, κάνοντας ουσιαστικές αλλαγές στην κορυφαία λιμουζίνα της Tesla, το Model S.

Και αυτό γιατί το μετέτρεψε από κλειστό σε ανοιχτό και από τετράθυρο σε δίθυρο, κατασκευάζοντας μάλιστα συνολικά δύο. Φυσικά επειδή ούτε η αφαίρεση της οροφής αλλά και των κολωνών είναι μια απλή υπόθεση από πλευράς ακαμψίας η Ares αναφέρει πως οι μηχανικοί της έκαναν όλες τις απαραίτητες ενισχύσεις, κυρίως στην περιοχή στο ταμπλό προκειμένου να μην υπάρχει θέμα.

Η μαλακή οροφή που αντικατέστησε τη στάνταρ μεταλλική καταλαμβάνει τμήμα του χώρου που κάλυπτε στη λιμουζίνα το πίσω κάθισμα της, με αποτέλεσμα το τελευταίο να αντικατασταθεί από ένα ειδική κατασκευής. Πρακτικά το ανοιχτό Model S της Ares έχει 2+2 θέσεις, ενώ παρόλο που δείχνει πιο μικρό από το κλειστό δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις στις διαστάσεις ή το μεταξόνιό του.

Όσο για το κόστος της όλης μετατροπής η ιταλική εταιρεία δεν κάνει αποκαλύψεις μιας και πρόκειται για ειδική παραγγελία, αλλά δηλώνει πρόθυμη να κατασκευάσει και άλλα ανοιχτά Tesla Model S για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.